Herfst Jazz op het IJ

door | 1 oktober 2019 | Evenementen, Nieuws

Kom zondag 6 oktober lekker borrelen op het IJ met swingende live-jazz van het T.C. Hammond Trio.

Nu de dagen alweer donkerder en kouder worden, is het erg fijn om op zondagmiddag er even op uit te gaan en lekker te borrelen in een ontspannen en intieme sfeer. Stap daarom zondag 6 oktober aan boord van het schip Stortemelk van Rederij het IJ. Na ontvangst met prosecco kan je heerlijk genieten van een mooie vaartocht over het Amsterdamse IJ terwijl je wegdroomt bij de zwoele jazzklanken van het T.C. Hammond Trio. Het trio speelt voornamelijk standards uit het swing-tijdperk, met hier en daar wat funky uitstapjes en eigen composities.

Op zondag 6 oktober kun je vanaf 13.30u inschepen in de haven Kaap de Groene Hoop bij de NDSM werf in Amsterdam-Noord (haven naast de NDSM-pont). Kaarten a €23,50 per persoon kunnen gekocht worden via www.rederijhetij.nl/jazz of 020 – 341 73 96.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws