HERON FIREWORKS SPECIALIST IN PROFESSIONEEL EN CONSUMENTEN VUURWERK UIT DUITSLAND

door | 6 december 2017 | Nieuws

Heron fireworks is een van oorsprong Nederlands vuurwerk bedrijf dat 28 jaar geleden is opgericht door Hayo Wolff in Veenendaal. Na een zeer succesvolle periode van 10 jaar in Nederland was dit succes na devuurwerk ramp in Enschede ineens voorbij voor professioneel evenementen vuurwerk. Alle vuurwerkshows werden vervangen door lasershows of door kleinschalige vuurwerkshows met consumenten vuurwerk. De shows met professioneel (zwaar) vuurwerk waren nog maar zeer zelden mogelijk. In deze periode tot 2005 is er dan ook door ons veel ervaring opgedaan met professionele lasershows en vuurwerkshows met (licht) consumenten vuurwerk. Door het vervangen van de vuurwerkshows door spectaculaire lasershows wisten we ondanks de markt het bedrijf toch verder uit te bouwen.

in 2005 wilden we toch weer verder met professionele vuurwerkshows en hebben we het bedrijf verplaatst naar Duitsland. Deze beslissing bleek een gouden zet omdat we met onze lange ervaring met vuurwerk in Nederland op de internationale markt ineens weer veel werk kregen. Vooral de multimedia shows met vuurwerk, gasvlammen en laser werden in Duitsland veel geboekt.

In 2006 is er begonnen met het zelf produceren en importeren van professioneel en consumenten vuurwerk. Omdat wij vanuit Duitsland opereren zijn we een stuk flexibeler in regels rondom vuurwerk. De Duitse en Europese regels geven veel meer ruimte voor de productie en opslag van vuurwerk. Doordat we vanuit Duitsland vuurwerk kunnen produceren zijn we in staat om een kwalitatief beter vuurwerk product op de markt te brengen. Als ons vuurwerk is Duits maar voldoet ook aan de Nederlandse regels door bijvoorbeeld Nederlandse gebruiksaanwijzing en wordt volledig CE gekeurd en getest. Ons vuurwerk uit Duitsland mag hierdoor ook prima in Nederland verkocht worden. Los van wetgeving vinden wij kwaliteit het allerbelangrijkste.

Door onze pyrotechnische expertise toe te passen op het consumenten vuurwerk ontstond er een product dat in heel Europa verkocht wordt. Onze producten worden tegenwoordig gekocht door vuurwerkbedrijven uit heel Europa omdat onze kwaliteit vaak beter is dan professionele blokken maar dan wel met de veiligheidsafstanden van consumenten vuurwerk. Onze ervaring met de zeer strenge Nederlandse regelgeving gecombineerd met onze jarenlange pyrotechnische kennis hebben geresulteerd in een van de beste producten op de Eurpeese vuurwerk markt. Veel shows worden in Nederland nog steeds geschoten met consumenten vuurwerk. Vanwege dit gegeven is er dus een noodzaak geweest om deze shows met zo kwalitatief mogelijk vuurwerk te schieten. De producten die wij dus aan consumenten verkopen hebben de hoogst mogelijke kwaliteit en worden dus vaak ook professioneel gebruikt.

 

Dat ook de Nederlandse vuurwerkliefhebber  inmiddels de kwaliteit van ons vuurwerk ook heeft ontdekt.is In de media ook niet onopgemerkt gebleven. Al jaren zijn we rond de jaarwiseling landelijk nieuws op de Nederlandse TV. Het 8 uur journaal, EditieNL, SBS6, TV Gelderland, en RTL4 hebben de afgelopen jaren uitzendingen bij ons gemaakt die u hieronder nog kunt terugkijken.

Bent u op zoek naar een professioneel vuurwerk bedrijf of naar het beste consumenten vuurwerk uit Duitsland dan bent u bij ons aan het juiste adres. Graag tot ziens in onze winkel in Elten of tijdens een van de vele shows die we elk jaar in Nederland schieten.

Meer informatie via: TEL: 0031 651 6666 73

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws