Het eerste ‘onder één dak-festival’ in Leeuwarden!

door | 19 oktober 2017 | Nieuws

Komend weekend wordt regenachtig herfstweer verwacht? Niet bij Oh My Day, het nieuwe indoor festival voor vrouwen. Uniek. Een festival als de herfst zijn intrede doet. Met food, drinks, fashion en muziek. Maar dan ónder het dak van WTC Expo. Van 20 tot en met 22 oktober kunnen vrouwelijke festivalgangers naar ‘OH MY DAY’. Een dag waar bezoekers nog even die nazomer kunnen beleven.

Op OH MY DAY ga je van shoppen naar heerlijk eten, van leren epileren bij de beautyboerderij naar een pilates workshop op een sup-board. Laat je je make up doen door professionele visagisten en scoor je de nieuwste items voor je herfst- en wintergarderobe. Maak een prachtige poster bij de workshop handlettering of een uniek leren armbandje. Trek gekregen? Kies één van de 35 smaken ‘zoenen’ op het foodplein en zoek een plekje in de loungehoek. En daarna? Feest! Dans de hele avond tijdens het OH MY DAY concert met optredens van de beste artiesten zoals Lange Frans, Maan en QMusic The Party. Uiteraard nádat je je nagels hebt laten doen in de Beauty wasstraat én onweerstaanbare handmade fudge hebt gegeten.

Een festival zonder modder en regen
Anouk Kuperus, beursmanager WTC Expo: ‘we ontdekten dat er eigenlijk geen festivals zijn in deze tijd van het jaar. Waar je lekker een beetje kunt na-zomeren, maar dan zonder de modder en regen. Met muziek, shoppen, beauty én food onder één dak. Dat concept hebben we in OH MY DAY uitgewerkt’. Op OH MY DAY vind je ook heel bewust presentaties en lezingen. Anouk: ‘op zo’n dag willen we bezoekers ook snackable verdieping bieden. Over hoe voeding, hormonen, geest en hart samenwerken bijvoorbeeld. Of wat een compliment geven of een stevige lachsessie voor je kan doen’. Ook toe aan een dag helemaal voor jou? Tickets kun je kopen op www.ohmyday.nl.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws