Hét nieuwe concept voor een onvergetelijke bruiloft of evenement.

door | 6 februari 2019 | Nieuws

SilentDisco Expert verhuurt een geweldige dansvloer met trillingen en led verlichting waar je mooie afbeeldingen op kan zien en de vloer bijzonder maakt, een vloer waar je indruk mee kan maken op je feest of festival. Ook gezien de regelgeving kan deze vloer een aanvulling zijn op de p/a installatie zodat de subwoofers zachter kunnen en je je toch die vette bass blijft voelen zonder de geluidsoverlast.

maar deze vloer is in eerste instantie ontworpen voor gebruik met de SilentDisco en draadloze koptelefoons. daar wordt dus geen gebruik gemaakt van een Geluidssysteem, maar door de vloer heb je echt wel het gevoel van de bassen die door je heen aan net als op een festival. maar nu is het dus stille disco.

SilentDisco Expert levert Draadloze koptelefoon sets naar gewenst aantal.
de zender heeft een bereik van 200 meter rondom in een grote ruimte.
je kan minimaal 10 koptelefoons huren met 1 zender en aansluit materiaal.
voor een zeer gunstige prijs van € 60,- incl btw € 49,59 ex btw elke koptelefoon extra? is € 4,50 een zender erbij? is € 15,- er kunnen 3 zenders gebbruikt worden met 3 dj’s tegelijk, dan kunnen de bezoekers zelf kiezen met welke dj ze willen los gaan.

Voor meer info of Bestelling kan u e-mailen naar info@silentdiscoexpert.com of bezoek de website van SilentDisco Expert www.silentdiscoexpert.com

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws