HI-LED 55 VAN ALUVISION IS ”HIGHLY COMMENDED”

door | 28 november 2019 | CLCVECTA NIEUWS

De Hi-LED 55 werd geprezen als ‘Highly Commended’ in de categorie ‘Display Technology of the Year’ op de AV Awards in Londen. Deze erkenning wordt toegekend aan bedrijven die innovatief en vooruitstrevend zijn. Deze award is sinds 1999 de maatstaaf voor de erkenning van innovatieve bedrijven, individuen en technologieën.

“We zijn trots op deze nieuwe verwezenlijking”, zegt Jan Dumont, COO van Aluvision. “De awards tonen aan dat we een doordacht en kwalitatief product op de markt hebben gezet.”

Begin 2019 won Aluvision ook de ‘Best Use of Technology’ award op de EXHIBITORLIVE in Las Vegas, en kregen ze een bekroning voor “AV Technology Best of Show” op InfoComm in Orlando.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws