Hobby & Vrije Tijd succesvol verlopen

door | 14 november 2017 | Beurzen

De 33e editie van Hobby & Vrije Tijd mag spreken van een succesvol en geslaagd weekend. Er was sprake van een kleine stijging in het bezoekersaantal ten opzichte van de voorgaande editie in 2016. Bovendien was zichtbaar dat de bezoekers niet alleen uit Friesland kwamen, maar ook vanuit de overige provincies wisten de bezoekers de weg naar het WTC Expo te vinden.

Een grote diversiteit aan hobby’s was aanwezig op de beurs, al waar de bezoekers volop inspiratie konden opdoen, inkopen deden en zelf aan de slag konden bij één van de vele workshops. Daarnaast was er een wedstrijd waar werd gestreden om de titel “De sterkste man van Friesland”, onder leiding van Wout Zijlstra. Deze titel is gewonnen door Kelvin de Ruiter uit Surhuisterveen.

“De beurs wordt gekenmerkt door een gezellige en gemoedelijke sfeer en kent een zeer gevarieerd aanbod voor jong en oud. Het is daarnaast goed om te zien dat we dit jaar een nog grotere variëteit aan hobby’s en activiteiten naar het WTC Expo hebben kunnen halen” aldus beursmanager Jacco van Emst.

Veel standhouders lieten tijdens het evenement al weten graag volgend jaar weer aanwezig te zijn op het grootste hobby-evenement van Noord-Nederland. Van Emst begint direct weer met de voorbereidingen voor de volgende editie: “we zijn al weer met nieuwe partijen in gesprek. Het ziet er naar uit dat er de komende jaren nog mooie dingen op Hobby & Vrije Tijd gaan plaatsvinden en dat we verder kunnen groeien in ons toch al zeer gevarieerde aanbod”. Hobby & Vrije tijd zal in 2018 plaatsvinden van 23 tot en met 25 november.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws