Horeca en Evenementensector stem in 2021 op de DFP

door | 4 januari 2021 | Nieuws

De politiek beweegt mee tijdens een crisis. Op een manier die nooit ieder zint, tracht de overheid met maatregelen de rampspoed te beperken. Sommige sectoren worden daarmee echter bovenmatig getroffen, vinden wij. Vooral de horeca en de entertainmentbranche heeft het enorm zwaar en loopt op haar tandvlees.

Voor deze énorme groep Nederlanders die hierdoor in angst leven, van horeca ondernemer tot decorbouwer, van concertpianist tot kermisexploitant en van musical acteur tot popartiest, wil De Feestpartij opkomen in de landelijke politiek.

Waarom zou u stemmen op De Feestpartij? Omdat u zelf direct- of indirect gedupeerde bent in deze branche. Omdat u zelf de horeca en entertainment een hart onder de riem wilt steken én een stem wilt geven in het parlement. Omdat u, naast de kern van onze partij ook voorstander bent van bijvoorbeeld gratis openbaar vervoer in ons land, een basisinkomen voor iedereen, een vergaande versimpeling van ons belastingstelsel en studeren weer toegankelijk wilt maken voor iedereen, rijk of arm. De jeugd niet wilt opzadelen met een studieschuld en rechtvaardiger beleid ten aanzien van ZZP-ers en vrije beroepen in Nederland als het gaat om pensioenen en sociale zekerheid.

Geef daarom De Feestpartij een kans. Wat wij van u vragen is om (kosteloos) uw steun te betuigen door de ondersteuningsverklaring van onze website uit te printen en even binnen te lopen bij het gemeenteloket in uw woonplaats.

Ook als u op 17 maart wilt stemmen op een andere partij, kunt u hiermee de horeca en entertainmentindustrie een hart onder de riem steken, u geeft ons daarmee namelijk alleen de mogelijkheid mee te doen aan de 2e kamerverkiezingen dit jaar.

Op ons stemmen mag natuurlijk ook. Graag zelfs!

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws