Huurtopper award 2018 voor Partyhome Verhuur & Entertainment

door | 27 februari 2019 | Nieuws

Partyhome Verhuur & Entertainment uit Deurne is onlangs uitgeroepen tot Huurtopper van 2018. Volgens het platform Huren scoort het verhuurbedrijf zeer goed op het gebied van service en assortiment. De bijbehorende Award werd deze week door het bedrijf in ontvangst genomen.

Eigenaar Bart Verhees is blij verrast; “We streven altijd naar persoonlijke aandacht voor de klant om zo goed mogelijk aan de wensen te kunnen voldoen. Hierbij staat natuurlijk kwaliteit en professionaliteit hoog. Dat het mede dankzij het gehele team nu zo bekroont wordt is een prachtige erkenning. Het leuke vooral is dat ik zelf verrast werd door mijn collega’s met het feestelijk filmpje!”

Bij Partyhome kan je diverse springkussens en attracties huren voor uiteenlopende feesten, evenementen en zeskampen.  Hierbij is een breed verhuurassortiment aan partyverhuur van koffielepeltje tot koelkast en van statafel tot compleet verzorgd feest beschikbaar. Ook op het gebied van entertainment heeft Partyhome zichzelf goed in de markt gezet. Naast kindershows, spelshows en clowns verzorgt het bedrijf jaarplanningen om de sfeer in winkelcentra verhogen. Bekijk voor meer informatie www.party-home.nl

Wat is de Huurtopper Award

De Huurtopper Award is een initiatief van het online platform “Huren“. Op deze website kan men eenvoudig zien welke verhuurbedrijven er in de directe regio zitten, dit met het gewenste product. Naast het vergelijken van producten heeft het platform een beoordelingssysteem zodat klanten direct ervaringen kunnen lezen.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws