IJsvrij Park Festival door Tentverhuurmakelaar          

door | 16 februari 2018 | Nieuws

Begin december konden in Rotterdam de ijzers uit het vet om te gaan schaatsen op de idyllische ijsbaan in het Euromastpark. Voor het eerst werd daar een IJsvrij Park Festival (weblink www.ijsvrij.nl) georganiseerd en met succes! Zo’n 28.000 bezoekers wisten in een maand tijd de weg naar het festival te vinden.

Tentverhuurmakelaar (weblink www.tentverhuurmakelaar.nl)  had de dankbare taak diverse facilitaire zaken te mogen verzorgen. Denk hierbij aan de grote houten (waterpas) ondervloer, het transparante horecapaviljoen, hekwerk, productieunit, diverse layhertorens en een toiletvoorziening. In verband met de complexe locatie was extra voorzichtigheid geboden om het grasveld zo netjes mogelijk te houden.

Op de grote ijsbaan kon iedere dag lekker geschaatst worden en rondom de ijsbaan was veel vertier met (muzikale) optredens. Uiteraard werd de inwendige mens niet vergeten.

Na dit geweldige resultaat blikt Bureau Vermaeck, organisator van het festival, terug op een mooie editie. Eva van der Vegt: ‘Het eerste festival van Bureau Vermaeck is een feit. Niet alleen ontvingen we veel bezoekers, de reacties van iedereen waren zo enthousiast. We gloeien er nog van na.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws