Jibe! Group groeit door en stelt Operations Director aan

door | 9 juni 2020 | Nieuws

Jibe! Group, een van de grootste aanbieders van marketing services en evenementenorganisatie binnen de Nederlandse IT- en softwareindustrie, heeft recentelijk Eva van Diemen aangesteld als Operations Director om verdere groei te faciliteren. Eva van Diemen was voorheen Senior Project Manager bij het bedrijf, waarbij ze vooral verantwoordelijk was voor het account Salesforce. In de rol van Operations Director zal zij de dienstverlening verder ontwikkelen, met name op het gebied van digitale en online services en zich bezighouden met verdere optimalisatie van de customer experience.

Eva van Diemen brengt een flinke dosis ervaring met zich mee. Ze is bijna 6 jaar bij Jibe! Group werkzaam, waarvan de laatste jaren als Senior Project Manager. In deze rol was zij de sparringpartner voor klanten als Salesforce, Supermicro en het Ministerie van Defensie, en hield ze zich bezig met de strategie en uitvoering van internationale evenementen en marketingprogramma’s.

Jolanda Prins, oprichtster van Jibe! Group: “Zoals Michael Gerber zo treffend omschrijft in het boek ‘The e-Myth Revisited’ is de grootste valkuil voor veel ondernemers het faciliteren van groei. Ze hebben het bedrijf opgericht vanuit een expertise en drukken zo een enorme stempel op de bedrijfscultuur. Om een bedrijf verder te kunnen laten groeien is het soms noodzakelijk een stap terug te doen en de juiste talenten ruim baan te geven. Deze tijd is voor Jibe! Group nu aangebroken. Ik heb er alle vertrouwen in dat Eva, samen met het fantastische team, de stevige fundering die er nu ligt verder uitbouwt. Zelf blijf ik wel verbonden aan Jibe! Group, maar vanuit mijn expertise als copywriter en creatief-strategisch adviseur voor onze klanten.”

Jibe! Group lanceert vandaag ook de nieuwe website http://www.jibe-group.com. Op deze gebruiksvriendelijke en responsive website kunnen klanten beter vinden welke services het bedrijf aanbiedt, en met een druk op de knop een verzoek voor een project indienen.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws