JONGE RASONDERNEMERS BINNEN 1 JAAR MARKTLEIDER

door | 9 januari 2020 | Nieuws

Binnen 1 jaar marktleider worden? Sem Zijlstra (28) ex topsporter, CEO van marketingbureau DRIIVN en Wouter Aijtink (26) hebben dit voor elkaar gekregen. Zij richten in april 2019 online event advertising bureau Boest op en zijn binnen 1 jaar marktleider in de Benelux. Wat is de succesformule achter deze organisaties? Hoe hebben zij in een korte tijd deze successen bereikt en waar gaan ze nu heen? The sky is the limit voor deze gamechangers. Lees hier over de weg naar succes van DRIIVN en Boest! 

Boest
Sem en Wouter stampen binnen 1 jaar het grootste event advertising bureau van de Benelux uit de grond. Van grote festivals, clubavonden en B2B events, tot aan sportevenementen en theater. Boest heeft onder andere Verknipt, Supperclub, Happy Feelings, De Marktkantine en Kriss Kross aan zich gebonden. Inmiddels hebben zij meer dan 3.000 evenementen in 8 verschillende branches succesvol online vermarkt. Dus binnen 1 jaar de grootste zijn en dan lekker rustig aan doen? Dat zit er voor deze rasondernemers niet in. Met hun gedreven team en gepersonaliseerde strategieën zijn zij ready om internationaal de grootste te worden, so keep an eye on Boest!

DRIIVN
Fullservice online marketing bureau DRIIVN is binnen 3 jaar uitgegroeid tot een ijzersterk team van 25 man en werkt voor spraakmakende klanten als KPN, Magioni, Moet & Chandon, House of Sports en many more. Binnen 3 jaar zijn zij dan ook gegroeid van startup tot erkend online marketingbureau. Goals? Groeien! DRIIVN is ambitieus en vastberaden om de grootste van Nederland te worden.

FAM & FRIENDS
Het team van DRIIVN en Boest is een grote familie en de klanten zijn inmiddels hun vriendenkring geworden. Achter de jonge ondernemers staat een ervaren en gedreven team van marketing specialisten die naast sterke online resultaten ook de beste klantervaring willen bieden. Bij zowel DRIIVN als Boest staat klantervaring op 1. Er wordt met korte lijnen gecommuniceerd, ze doen er alles aan om doelstellingen en KPI’s te halen en successen worden samen met de klant gevierd. De samenwerkingen zijn soms zo hecht, dat er echte vriendschappen zijn ontstaan. Momenteel werken DRIIVN en Boest 3 weken vanuit Bali op hun jaarlijkse workation. Dit ter voorbereiding op het nieuwe jaar.  Met de energie die tijdens die trips wordt opgedaan staat het team meer dan klaar voor hun klanten. No wonder dat al deze ingrediënten de perfecte succesformule vormt die ervoor zorgt dat Boest en DRIIVN samen miljoenen omzetten.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws