Jubileum Editie CLASSICSNL – groter dan ooit!

door | 30 oktober 2019 | Beurzen, Nieuws

De vijfde editie van CLASSICSNL die plaatsvond van 25 t/m 27 oktober in het WTC Expo Leeuwarden stond volledig in het teken van de klassieke auto. De beurs was groter dan ooit en bood een gevarieerd aanbod aan klassieke auto’s en youngtimers, onderdelen, accessoires en toebehoren. Met een gelijk aantal bezoekers ten opzichte van vorig jaar kijkt de organisatie tevreden terug op een geslaagde jubileum editie.

“We zijn er in geslaagd om samen met onze deelnemers een nog gevarieerder aanbod neer te zetten en de kwaliteit van de beurs naar een hoger niveau te tillen. Er is veel aandacht besteed aan de aankleding en uitstraling van de beurs. Naast de gangbare klassiekers kon men zich vergapen bij unieke klassiekers die voor menig bezoeker niet betaalbaar zijn. De reacties van bezoekers waren dan ook zeer lovend en er werden goede zaken gedaan, meerdere klassiekers zijn verkocht. De diversiteit en de sfeervolle ambiance maakt CLASSICSNL uniek.“ aldus Gerda Brouwer, beursmanager.

Dit jaar waren er maar liefst drie themapleinen. De revolutionaire modellen op het Fifties themaplein trokken veel aandacht en men kon hier genieten van live muziek. Volkswagen vierde haar 70 jarig jubileum, Wagenfolks toonde hier een aantal iconen uit de indrukwekkende modelhistorie. Op zondag gaf Paul Schilperoord een lezing over de historie van de Standard Superior (Kever) uit 1933 die is ontwikkeld door de Joodse Josef Ganz. Deze man wordt onofficieel als de bedenker van de Volkswagen Kever gezien. De Engelse historie beleefde je bij de prachtige klassiekers op het British Cars plein.

Ook de Klassiekerveiling, georganiseerd in samenwerking met Online Veilingmeester, was een groot succes en trok veel bezoek. Er werd volop geboden op de prachtige klassiekers, in veel gevallen werd de minimum prijs gehaald. De onderdelen en accessoire braderie was dit jaar uitgebreid en ook hier werd volop verkocht. Op zaterdag presenteerde Piter Wilkens zijn boek ‘Pake syn wein’ en gaf hij aansluitend een swingend optreden.

Gerda Brouwer besluit: “CLASSICSNL heeft met haar jubileum editie een kwalitatief goede en mooie beurs neergezet. We geloven in de potentie van de beurs en gaan de komende periode gebruiken om te evalueren en plannen te maken voor de toekomst.”

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws