Junior AV technici Faber Audiovisuals

door | 28 november 2019 | CLC VECTA vacatures

Faber Audiovisuals is een wereldspeler in de dynamische wereld van LED schermen en audiovisuele totaalproducties. Met vestigingen in Nederland, Duitsland, Dubai en de Verenigde Staten, gaan er elke dag rond de 100 operationele collega’s en vrachtwagens vol materialen van Faber de wereld over om prestigieuze projecten te faciliteren.

Innovatie en creativiteit gaan bij ons hand in hand met technologie en de drive om altijd het beste resultaat te leveren. Wij zijn betrokken bij projecten als: 538 Koningsdag, The Voice of Holland, Symphonica in Rosso, Vrienden van Amstel LIVE! en DWDD. Daarnaast faciliteren we ook grote Corporate en Sport Events, zoals internationale aandeelhoudersvergaderingen en de LED banners in de Eredivisie voetbal.

Faber Audiovisuals zoekt:

JR. AV technici voor “ interne opleiding”
Faber Audiovisuals is op zoek naar gedreven junior AV technici, die zich d.m.v. een intern leertraject van 8 maanden willen ontwikkelen in de AV branche.

In dit leertraject loop je eerst een aantal weken mee in het warehouse (load in/load out). Daarna ga je naar de afdeling Quality Control om de “achterkant” van de materialen goed te leren kennen. Na afloop van deze periode word je steeds 2 weken aan een senior technician gekoppeld op projecten in de buitendienst, waar je je bezighoudt met in- en uitbouw van systemen en de algemene ondersteuning van onze technici. In de tussenliggende periodes worden er verschillende (verplichte) cursussen en workshops gegeven in onze Faber Academy in Sint Annaparochie. Na 8 maanden volgt een eindbeoordeling aan de hand van praktijkopdrachten. Scoor je daar voldoende? Dan heb je het traject afgerond en ben je inzetbaar bij Faber op “assistent” niveau. In een afrondend gesprek zullen de vervolgmogelijkheden met je worden besproken. De kansen op een baan zijn groot!

Wij bieden:

  • Een arbeidsovereenkomst voor 8 maanden voor de periode van het leertraject
  • Kans op een vaste arbeidsovereenkomst na einde van het leertraject
  • Een interne opleiding waarmee je de basis legt voor je verdere ontwikkeling
  • Veel werkervaring

Houd  je van hard werken, veel afwisseling en heb je een achtergrond in de IT en/of Elektrotechniek of AV branche, dan ben jij misschien onze nieuwe junior collega!
Spreekt bovenstaande je aan en herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan je CV naar vacatures@faber-av.com en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega.


Aangeboden per: 26-10-2019
Uren: Full time
Soort: Vast
Locatie: Sint Annaparochie

Contact:
vacatures@faber-av.com

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws