Kaartverkoop Dutch Live Entertainment Production Awards gestart

door | 7 februari 2019 | Nieuws

Op maandagavond 8 april 2019 vindt de vijfde editie plaats van de Dutch Live Entertainment Awards plaats. De kaartverkoop voor het evenement is nu begonnen.

Tijdens de Dutch Live Entertainment Awards worden prijzen uitgereikt aan professionals binnen de live-entertainmentindustrie. Hierbij worden de rollen omgedraaid: artiesten zetten de mensen achter de schermen in het zonnetje.

Net zoals vorig jaar vindt het evenement plaats op Parc Broekhuizen te Leersum. Kaarten zijn vanaf nu te bestellen op de officiële website. Personen nomineren voor de diverse categorieën van de Dutch Live Entertainment Awards is niet meer mogelijk. De nominatieronde sloot 1 februari. De jury van de Dutch Live Entertainment Production Awards bestaat uit Henk Schuit (Juryvoorzitter), Patrica Berkhof, Annejorie Hegge, Jos van der Vegt en Marcel de Vré.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws