Klassiekerbeurs CLASSICSNL bijna van start!

door | 25 oktober 2017 | Beurzen, Nieuws

Leeuwarden – Het is bijna zover! De opbouw is in volle gang en de klassiekers rijden langzaam de hallen van het WTC Expo Leeuwarden binnen. Morgen worden de laatste auto’s opgepoetst, zodat klassieker minnend Nederland zich van 27 t/m 29 oktober aanstaande kan vergapen aan prachtige auto’s, informatie kan inwinnen bij verschillende dienstverlenende bedrijven, of een bod kan uitbrengen tijdens de veiling. Kortom: er is genoeg te zien én te doen.

60 jaar Mercedes SL300
Tijdens CLASSICSNL2017 vieren we, in samenwerking met de Mercedes Benz Club Nederland, het 60-jarig bestaan van de Mercedes SL300 middels een memorabel plein. De iconische Roadster en de Gullwing zullen hier uiteraard niet ontbreken. Heeft u altijd al een Gullwing willen bezitten? Dat kan! De allereerste bezoeker van CLASSICSNL 2017 zal een Gullwing schaalmodel ontvangen.

Veiling
In samenwerking met Catawiki is er dit jaar weer een live veiling op CLASSICSNL! Catawiki is de grootste veilingwebsite van Europa met iedere week meer dan 300 verschillende veilingen in meer dan 80 categorieën. Dit jaar staat Catawiki op de CLASSICSNL beurs in Leeuwarden met een volledige hal vol bijzondere klassieke auto’s, motoren, youngtimers, automobilia en modelauto’s die live online geveild worden!

Beroemde reizigersfamilie op CLASSICSNL 2017
Herman en Candelaria Zapp hadden 3.000 euro gespaard en wilden van dit geld naar Alaska. We schrijven het jaar 2000. Nu zijn ze sinds die tijd onderweg in de inmiddels 89 jaar oude Graham Page, hebben ze 300.000 kilometer afgelegd en 83 landen bezocht. En ondertussen kregen ze ook vier kinderen. Thuis zijn ze niet meer geweest. Benieuwd naar het verhaal van de familie Zapp? Kom dan naar stand 4301. Daar geeft de familie elke dag om 14.00 en 16.00 uur een presentatie.

Gepantserde Ford Granada van Freddie Heineken
Grote publiekstrekker op de stand van de Ford Taunus M Club is ongetwijfeld de Ford Granada die toebehoorde aan Freddie Heineken. Je vindt hem op stand 3335. Deze auto werd een jaar na zijn ontvoering door de biermagnaat bij Ford Wilton in Rotterdam besteld en in 1985 afgeleverd. Bepaald geen standaard exemplaar, want deze Ford Granada 2.8 i Ghia werd door carrosseriebouw Binz GmbH in het Duitse Ilmenau 30 cm verlengd en voorzien van een grade-9 bepantsering; sterk genoeg om een handgranaat en kogels tot .50 te weren. De auto is door de huidige eigenaar van de slopershamer gered en weer helemaal in de originele staat teruggebracht.

Tickets bestellen
Naast de aandacht voor de klassieke Mercedessen en de veiling is er natuurlijk een uiterst gevarieerd aanbod klassiekers, zodat de beurs voor iedere auto –en klassiekerliefhebber meer dan de moeite waard is! Voor bezoekers is inmiddels de kaartverkoop gestart. In de online voorverkoop bedraagt een toegangsbewijs € 11,50. Kaarten zijn te bestellen via de website www.classicsnl.nl.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws