LangedijkerUitje legt u in de watten

door | 28 februari 2019 | mis het niet, Nieuws

Wie is & Wat doet LangedijkerUitje?

Mijn naam is Ruby Groen en ik neem jou graag mee in mijn kijk op de wereld van aandacht en gastvrijheid. Dit tijdens diverse op maat gemaakte & All-in verzorgde GroepsUitjes zoals:Teambuilding, Vrienden, Vrijgezellen, Jubileum, Familie en BelevingsUitjes in Langedijk. Ook jouw zakenrelaties leggen wij compleet in de watten.

In mijn privéleven ben ik de vrouw van Marco en moeder van 2 heerlijke eigenwijze meiden.

Vanaf veel te jong tot 2 jaar geleden werkte ik in alle facetten van de horeca. Daarnaast als adviseur/ servicemedewerkster bij mooie bedrijven zoals Audi, Volkswagen en Ford. Mijn laatste geweldige werkgever was Rabobank Alkmaar E.O. waar ik enorm veel heb geleerd. Toch kroop het bloed waar het niet gaan kon…

Waarom Langedijk

Die zakelijke, dienstverlenende hersenkwabben in mijn hoofd wilden met elkaar samenwerken en hun langgekoesterde missie verwezenlijken. Langedijk op de kaart zetten op een duurzame en verbindende manier. Met zijn unieke natuur, het waterrijke Rijk der Duizend Eilanden en zijn prachtige tuinders historie. Bij die missie kan de samenwerking met de hardwerkende ondernemers, stichtingen en verenigingen in Langedijk zeker niet ontbreken.

Naar uw smaak

Wij regelen met passie jullie uitje tot in de kleinste details met jullie eigen ingrediënten. LangedijkerUitje organiseert sinds een aantal jaar compleet verzorgde groepsuitjes, arrangementen en prachtige belevingen in het mooie Langedijk.

Bv. suppen, kickboksen, paard en wagen, kajakken incl. spel, kookworkshops, limousine, jeu de boules, in en outdoorBBQ’en, solexen, kunstroute, tuinvaarten, rondvaarten, bakkersbeleving, proeverijen, loopfietsen, e-chopperen, BBQ workshops, rondleidingen, diners, exclusieve wandelingen, picknicks, geheime eiland lunches en nog veeel meer. LangedijkerUitje maakt samen met jullie het uitje op maat voor ieder budget!

Ons doel?!

Dat jij als organisator jezelf echt te gast voelt tijdens je eigen GroepsUitje.

Durf jij je door ons in de watten te laten leggen?

Laat je inspireren op de site van LangedijkerUitje.

Het kan ons werkelijk niet gek genoeg!

Uiige groeten,
Ruby Groen

06 – 54 76 46 27
info@langedijkeruitje.com
www.langedijkeruitje.com

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws