Lindy Hop op het IJ

door | 7 juni 2019 | Evenementen

Op zondag 16 juni kun je komen lindy hoppen op het IJ. Lekker dansen terwijl je vaart over het IJ en het weidse Markermeer. Voel je vrij en dans mee op de golven.

Lindy hop is een vrije partnerdans afkomstig uit de jaren ’20. Deze dansstijl is de laatste tijd zeer populair. Na een succesvolle Lindy Hop Party afgelopen herfst, organiseert Rederij het IJ nu een Lindy Hop evenement in de lente. Geniet van het mooie weer op een van de buitendekken en hop mee op de goede muziek van de Amsterdamse swingband Ninth Bar. De dans bevat ook veel improvisatie elementen. Dus heb je nog nooit eerder de lindy hop dans gedanst? Geen probleem. Vaar mee en geniet van de gezellige intieme sfeer aan boord, de goede live-muziek en probeer gewoon een paar pasjes!

Op zondag 16 juni vertrekt het schip om 14.00u vanaf de NDSM werf in Amsterdam-Noord, naast de pont. Kaarten a €19,50 per persoon kunnen gekocht worden via www.rederijhetij.nl/lindyhop of 020 – 341 73 96.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws