LINTJE VOOR LIVE

door | 28 november 2019 | CLCVECTA NIEUWS

Lintje voor Live is de nieuwe onderscheiding voor baanbrekende livecommunicatie. Branchevereniging IDEA rijkt deze prijs uit aan individuen of initiatieven die live op vernieuwende wijze in de etalage zetten. Lintje voor Live kent geen periodieke cyclus, jury’s of case presentaties. Het is een oprechte waardering aan vakmanschap, gegeven vanuit de branche en toegekend door IDEA.

De Director events van The Next Web, Wytze de Haan, mocht als eerste het lintje in ontvangst nemen.  Onder de visionaire vleugels van Wytze de Haan groeide de The Next Web Conference uit tot een event met 17.500 deelnemers van over de hele wereld. Daarnaast ontving ook artiest Sticks een Lintje voor Live voor zijn audiovisuele installatie Onrust.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws