Logistieke oplossingen voor elk evenement

door | 19 februari 2019 | Nieuws

Rijplaten

Voor een goed verloop van elk evenement, vormen een stevige ondergrond en tijdelijke aan- en afvoerwegen met de juiste rijplaten op de werkplek een solide fundament. Leg de perfecte basis met de stalen, kunststof of polyester rijplaten en houten draglineschotten van Swanenberg IJzer Groep. U vindt ze in uiteenlopende afmetingen en dikten, al dan niet voorzien van trekgaten. En altijd direct uit voorraad leverbaar, of u nu rijplaten wilt huren of kopen.

Van concerten en festivals tot sportevenementen: voor een goede bereikbaarheid en een veilig begaanbaar terrein, weiland of stadspark heeft Swanenberg de juiste ondergrond in huis. Onze stalen rijplaten die u ook kunt huren vinden hun weg naar toonaangevende festivals over de hele wereld. Creëer in een handomdraai solide en veilige voetgangerspaden, calamiteitenwegen en parkeergelegenheid zonder het terrein te beschadigen. Onze rijplaten beschermen niet alleen bij de ondergrond en het materiaal erbovenop, maar zijn ook ideaal als logistieke oplossing bij festivals, popconcerten en andere grootschalige evenementen. Kies voor rijplaten met trekgaten voor een eenvoudige handeling. Een rijplaat zonder trekgaten beschermt de kwetsbare ondergrond volledig en voorkomt moddersporen. Zo kunnen bezoekers zich altijd makkelijk en veilig over het terrein verplaatsen.

Heeft u vragen? Wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem gerust contact op met onze hoofdvestiging. U kunt ons bereiken van maandag t/m donderdag van 8.00 – 17.00 en op vrijdag van 8.00 – 16.00 uur.

Hoofdkantoor Swanenberg IJzer Groep
Bezoekadres: Zeelandsedreef 2, 5374 RR Schaijk
Correspondentieadres: Postbus 30 5374 ZG Schaijk

Tel.: +31 (0)486 469 120
Fax: +31 (0)486 461 941

Verkoop: Sales@swanenberg.com
Verhuur rijplaten: rijplaten@swanenberg.com

Swanenberg IJzer BV

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws