Mansveld Expotech lanceert concept Expo-2-Go

door | 1 september 2017 | Beurzen, Evenementen, Specials

Mansveld Expotech (MX) lanceert officieel het concept Expo-2-Go. Dit concept biedt klanten de mogelijkheid om apparatuur met de bekende MX-kwaliteit te huren en deze zelf te installeren. De organisatie kan met behulp van Expo-2-Go snel schakelen bij een aanvraag. Daarnaast zorgt Expo-2-Go ervoor dat de klant zelf de controle heeft bij de technische installaties.

Richard Kluijtmans, directeur Mansveld Expotech: “voor elke aanvraag stemmen wij het bestelde materiaal zorgvuldig op elkaar af, waarbij we alle apparatuur vooraf controleren op de kwaliteit en werking. Een klant hoeft zo zelf niet te investeren in elektrotechnische materialen, maar betaalt ook geen externe installatiekosten.”

Van onze partners horen we geluiden dat de doorlooptijd van evenementen steeds korter wordt. We zien ook in toenemende mate dat aanvragen pas kort voor een evenement of beurs binnenkomen”, gaat Richard Kluijtmans verder. “Als professionele leverancier wil je dan snel kunnen schakelen in het realiseren van een project, maar tegelijkertijd wil je kunnen meedenken en kwalitatief goede producten leveren. Met Expo-2-Go hebben we een oplossing waarmee we onze klanten kunnen faciliteren in hun wensen en behoeften.”

Gielissen

Peter van Urk, allround calculator van Gielissen, bevestigt dat:  Als specialist op het gebied van onder andere interieur, standbouw en evenementen, moeten we steeds sneller schakelen. Daarom waren we op zoek naar een partner die ons daarin kan faciliteren. Mansveld Expotech heeft met het concept Expo-2-Go een ideale oplossing bedacht voor deze situatie.”

Over Mansveld Expotech

Mansveld Expotech opereert in de Live Communicatiemarkt en is onderdeel van de Mansveld Groep B.V., een toonaangevend bedrijf in tijdelijke en permanente projecten op het vakgebied van elektrotechniek, licht, beeld en geluid, rigging, safety & security, communicatietechniek, systeemintegratie en duurzaamheid. Vanuit Amsterdam, Eindhoven, Goor, en Maastricht wordt er gewerkt aan innovatieve oplossingen voor nationale en internationale klanten.

Lees meer over Mansveld Expotech op www.mx.nl

Lees meer over Expo-2-Go op www.mx.nl/expo2go

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws