Mansveld Expotech samenwerkingspartner van VTI Amsterdam

door | 19 december 2017 | Nieuws

Met ingang van heden is Mansveld Expotech (MX) als partner verbonden aan Vakschool Technische Installaties Amsterdam (VTI Amsterdam). MX geeft VTI Amsterdam door dit partnerschap ondersteuning in haar missie; het opleiden van de technische professional van de toekomst en het promoten van het installatievak onder jongeren.

Onze leefomgeving wordt steeds comfortabeler, gezonder, duurzamer en veiliger. Installatietechniek speelt hierbij een centrale rol. Ontwerp, realisatie en onderhoud van technische installaties vraagt om goed opgeleide professionals. VTI is een samenwerking tussen beroepsonderwijs, bedrijfsleven, overheid en brancheverenigingen in de Metropoolregio Amsterdam. Het motto “delen is het nieuwe hebben” staat centraal.

Sebastiaan Lem, P&O manager Mansveld Expotech geeft aan: “We streven ernaar om de jeugd enthousiast te maken voor installatievakken door het geven van workshops, aanwezigheid tijdens open dagen op scholen, het aanbieden van stages, het verzorgen van rondleidingen en het beschikbaar stellen van tijd en middelen.”

Bij Mansveld Expotech heerst de gedachte dat praktijk en theorie elkaar versterken. “Installatiebedrijven spelen een grote rol in het enthousiasmeren van de jeugd in technische vakken”, gaat Sebastiaan verder. “Door het koppelen van theorie aan praktijk krijgen studenten een veel beter beeld van wat er speelt in het werkveld. Het is mooi dat we met VTI Amsterdam een partner hebben gevonden die op dezelfde manier naar de markt kijkt. We hopen dat er meer partijen zullen volgen.”

 

Over Mansveld Expotech

Mansveld Expotech opereert in de Live Communicatiemarkt en is onderdeel van de Mansveld Groep B.V., een toonaangevend bedrijf in tijdelijke en permanente installaties op het vakgebied van elektrotechniek, licht, beeld en geluid, rigging, safety & security, communicatietechniek, systeemintegratie en duurzaamheid.

Vanuit Amsterdam, Breda, Eindhoven, Goor, Maastricht en Utrecht wordt er gewerkt aan innovatieve oplossingen voor nationale en internationale klanten.

 

Over VTI Amsterdam

VTi Amsterdam is onderdeel van het Masterplan Techniek Amsterdam. In het Masterplan Techniek Amsterdam werken het bedrijfsleven, het beroepsonderwijs en de overheid in de Amsterdamse regio structureel samen. Het doel is het verhogen van de instroom en gekwalificeerde uitstroom in het technisch VMBO-, MBO- en HBO-onderwijs.

 

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws