Mansveld Expotech wordt versterkt door TAO Rental

door | 14 oktober 2019 | Nieuws

Vanaf 1 januari 2020 wordt het team van Mansveld Expotech uitgebreid met het gerenommeerde bedrijf TAO uit Leerdam. TAO is een toonaangevend bedrijf in de live communicatie branche (beurzen, evenementen en congressen),  met vele jaren ervaring in de markt. Door de extra capaciteit blijven de klanten van beide bedrijven bediend en ontstaat er ruimte om te groeien.

Op 10 september tekenden Adrie Oosterom (directeur TAO Rental), Ruud Mansveld (directeur Mansveld Techniek) en Richard Kluijtmans (directeur Mansveld Expotech) het contract dat op 1 januari 2020 ingaat. “De afgelopen jaren was er reeds een samenwerking wat nu geleid heeft tot een overname van mijn bedrijf. MX is een partner met veel ervaring in de branche, heeft een fijne bedrijfscultuur en is tevens een familiebedrijf. Dat laatste vind ik ook zeer belangrijk voor onze medewerkers.”, aldus Adrie Oosterom. Mansveld Expotech is vereerd dat er voor hen is gekozen. Het team van TAO wordt na de overname geïntegreerd met de organisatie van Mansveld.

Versterken en aanvullen

Mansveld Expotech is gespecialiseerd in het ontwerpen, verhuren en leveren van technische oplossingen voor evenementen door heel Europa. De overname van TAO door Mansveld Expotech opent nieuwe deuren naar slimmere, creatievere en betere samenwerkingen.  Richard Kluijtmans: “TAO is jarenlang een geweldige partner geweest. Het is een eer om hun werknemers een warm welkom te gaan heten bij Mansveld Expotech. Voor onze klanten en partners is dit ook goed nieuws: deze overname zorgt voor continuïteit en synergie.”

Vertrouwen in de markt

Mansveld Expotech is door de jaren heen een betrouwbare naam geworden. Zij zijn onder andere vaste partner van 3 grote beurslocaties in Nederland, standbouwbedrijven, concept-/projectbureaus en multinationals. Door de overname verstevigt Mansveld Expotech haar positie in de live communicatie branche en is er ruimte om naast onze vaste relaties nieuwe partnerschappen aan te gaan: dat vertrouwen in de markt is er.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws