Mansveld team overtreft alle verwachtingen tijdens Alpe d’HuZes 2018

door | 14 juni 2018 | Nieuws

De missie van Mansveld aan Alpe d’HuZes heeft alle verwachtingen overtroffen. Het doel was om ter gelegenheid van het 55-jarig jubileum van het bedrijf deel te nemen aan Alpe ‘d HuZes en € 55.000 op te halen voor de strijd tegen kanker. Dit streefbedrag is echter ruimschoots overschreden. Mansveld heeft maar liefst € 66.948,45 binnengehaald. 

Team Effort leidt tot Team Resultaat. 

Afgelopen week reisde het team af naar de Franse Alpen om deel te nemen aan het Alpe d’HuZes evenement. Onder barre omstandigheden van regen, kou en wind, werd de Alpe d’Huez maar liefst 52 keer bedwongen door de teamleden. Het was de climax en afsluiting van 8 maanden inzet van het gehele bedrijf om zoveel mogelijk fondsen te werven voor het KWF.

Zes maanden voorbereiding

Alhoewel de beklimming afgelopen week plaatsvond, zijn de medewerkers van Mansveld al vanaf september bezig met de voorbereidingen. Ruud Mansveld, directeur van Mansveld en actieve fietser uit het Alpe d’HuZes-team legt uit: ”Alle collega’s hebben op hun eigen manier een bijdrage geleverd aan de missie. Door een deel van hun salaris te doneren of door het binnenhalen van sponsoren of door het opzetten van individuele acties om fondsen te werven of door vrijwillig mee te werken aan het sponsorevenement wat we in april gehouden hebben. Deze bereidwilligheid maar ook de vrijgevigheid van onze sponsoren hebben wij als zeer hartverwarmend ervaren.  De inzet van al deze mensen motiveerde het team nog meer om dat extra zetje te geven tijdens de beklimming. We zijn enorm trots op het feit dat we dit ongelofelijke bedrag hebben kunnen ophalen.”

Sponsoren

Via deze weg bedanken wij dan ook onze hoofdsponsors: Jäger Direkt, RAI Amsterdam en Rotterdam Rigging en natuurlijk alle andere sponsoren die een bijdrage geleverd hebben aan het behalen van dit geweldige bedrag voor de Stichting Alpe d’HuZes. Geweldig!

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws