Mansveld Techniek voert formele wijziging door in bedrijfsstructuur

door | 11 juni 2019 | Nieuws

Per 29 mei 2019 voert Mansveld Techniek een formele wijziging door in haar bedrijfsstructuur. De ontwikkelingen binnen de techniekbranche gaan razendsnel. Dit vraagt van een installatiebedrijf niet alleen dat technische systemen worden geplaatst, maar ook steeds vaker dat zij als regisseur voor (complexe) technische projecten optreden.

Dit gaat van ontwerp en realisatie tot beheer en onderhoud. Commercieel directeur Richard Kluijtmans zegt hierover: “Mansveld Techniek heeft expertise op al deze vlakken in huis. Onze specialisten hebben ervaring met complexe, langlopende en technisch uitdagende projecten. Maar weten ook hoe het werkt met kortlopende, meer rechttoe-rechtaan opdrachten. Of het nu om gebouwgebonden of tijdelijke installaties gaat, in binnen- of buitenland, wij kunnen onze opdrachtgevers volledig ontzorgen.”

Nog betere aansluiting bij klantwens
De ontwikkelingen in de techniekbranche vragen om een andere manier om opdrachtgevers te bedienen dan voorheen. Bij de steeds verdergaande mogelijkheden voor bijvoorbeeld systeemintegratie of maatschappelijke vraagstukken als mobiliteit, verduurzaming en de energietransitie spelen techniek en de eisen die daaraan gesteld worden, een essentiële rol.

Mansveld Techniek is zich hier bewust van en wil haar steentje bijdragen aan deze ontwikkelingen. Kluijtmans: “In onze organisatie hebben we hier de afgelopen jaren de nodige aanpassingen voor gedaan. Processen zijn doorgelicht en waar nodig aangepast. Nu werd het ook tijd om dit naar de markt toe nog meer kenbaar te maken. De structuurwijziging is dan ook een logisch gevolg van onze koers, die is gericht op langdurige (klant)relaties, vakmanschap en innovatie. Door deze wijziging ook formeel door te voeren in onze bedrijfsstructuur zijn wij goed voorbereid op de toekomst en sluiten we nog beter aan bij de ontwikkeling van de markt.”

Specialisten bundelen krachten
Kluijtmans: “Elk specialisme dat we in huis hebben, heeft een eigen plek binnen het spectrum van elektrotechniek. Door hen deze eigen plek ook binnen Mansveld Techniek te geven, is nog duidelijker waar opdrachtgevers met specifieke vragen terecht kunnen. En mochten er meerdere disciplines nodig zijn, dan zijn de lijnen kort en werken onze specialisten samen met andere teams. Zo zijn de krachten van onze specialisten gebundeld binnen Mansveld Techniek en kunnen we onze opdrachtgevers volledig ontzorgen.”

Toonaangevend in techniek
Mansveld Techniek staat bekend om de realisatie van toonaangevende projecten op het vakgebied van elektrotechniek, licht, beeld en geluid, beveiligingstechniek, communicatietechniek, systeemintegratie en duurzaamheid. Mansveld bedenkt, ontwikkelt en levert innovatieve oplossingen voor nationale en internationale klanten.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws