Marketeer Easyfairs Nederland

door | 28 november 2019 | CLC VECTA vacatures

Ben jij een marketing- en communicatietalent met creatieve en vernieuwende ideeën om onze evenementen- en beurstitels nog beter in de markt te zetten? Kun jij met jouw kennis en ervaring (online en offline marketing) met gemak onze verschillende doelgroepen, exposanten en bezoekers uit talrijke en verschillende branches, bereiken? Wij zijn op zoek naar:
MARKETEER voor diverse beurzen w.o. de Uitvaart Vakbeurs
Jij weet de Uitvaart branche maar ook andere sectoren niet alleen te bereiken, maar spreekt ook de juiste taal om ze te triggeren. Je komt te werken in veranderende en innovatieve sectoren. Je vindt het dus vanzelfsprekend om buiten de kaders te denken en schroomt niet contacten te leggen met potentiële exposanten en bezoekers. Marktspelers zijn namelijk jouw grootste bron van informatie en de samenwerking hiermee vormt de sleutel naar het succes van jouw event. Je bent digitaal uitstekend in staat om de community te bereiken en weet de juiste tools in te zetten. Dit doe je samen in een team die elkaar graag uitdagen aangaan en samen successen viert. Bovendien ben je een uitstekende onderhandelaar en in staat goede deals te maken met media partners, in acht houdend dat een goede en langdurige relatie van grote waarde is.

En verder?
In deze rol ben je een marketeer die van vele markten thuis is. In de voorbereiding van het event ter ondersteuning van de exposanten en de werving van bezoekers. Maar ook in de operationele uitrol van het event speel jij een grote rol, een zeer afwisselende functie dus. Samen met het event team omarm je de markt en organiseer jij straks de grootste diverse events.
Ben jij die marketingtopper die zijn tanden hierin durft te zetten? Solliciteer dan direct!

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO opleiding, voorkeur richting marketing/communicatie;
  • Tenminste 1 jaar relevante werkervaring in een marketing en/of communicatie functie;
  • Je hebt kennis van en ervaring met online marketing, content marketing en emailmarketing
  • Je bent nieuwsgierig, leergierig, ondernemend, resultaatgericht, communicatief sterk en je stelt de klant centraal;
  • Je bent positief, secuur én een teamspeler;
  • Uitmuntende communicatievaardigheid in woord, geschrift (on- en offline); schrijven is je tweede natuur!
  • Professionele en collegiale samenwerking met collega’s, vooral op het gebied van afstemming, communicatie, ondersteuning en advisering.
Ons aanbod:

Word je enthousiast van werken voor Easyfairs?
Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren! Stuur je sollicitatiebrief met pasfoto en CV naar personeel@easyfairs.com. Indien je vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met Mascha de Bruin, Head of Events Interior & Retail op telefoonnummer 06 – 55 15 62 57 of neem een kijkje op www.werkenbijeasyfairs.nl.


Aangeboden per: 21-11-2019
Uren: 38 uur
Soort: Vast
Opleidingsniveau: HBO
Locatie: Gorinchem

Contact:
Mascha de Bruin
personeel@easyfairs.com
06 – 55 15 62 57

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws