Massage- ComplementairVakbeurs

door | 4 maart 2019 | Beurzen

Ontmoet 4.000 vakgenoten in twee dagen! De beurs is gericht op het professionaliseren van jouw beroepsuitoefening als (startent) therapeut in de complementaire zorg met interesse voor holistische geneeswijze en natuurgeneeskunde. De mens is één geheel. Aandacht voor de achtergronden en de ontstaanswijze van de klachten, zowel op lichamelijk, geestelijk als psychosociaal vlak.

De Massage- ComplementairVakbeurs wordt ieder jaar groter, trekt steeds meer bezoekers en groeit uit tot de meest uitgebreide plek waar alle informatie die massage en complementair combineert in één keer te vinden is. Inspiratie, demonstraties, concrete ideeën, nieuwe ontmoetingen, stands, lezingen&workshops met/over opleidingen, jouw praktijk centraal, behandelingen, producten, gezonde levensstijlen, voeding, therapieën, behandelingen, natuurlijke medicatie, cosmetica en artikelen, vind je op deze beurs.

Dus wil jij als gezondheidsbewuste professional nieuwe wegen inslaan m.b.t. preventie, regeneratie en prestatieverbetering kom naar de enige vakbeurs in maart.

Het nut van expertise & integratie tijdens de belevingsbeurs

Volg de ontwikkelingen en technieken en ervaar wat het nut van expertise en integratie van aanvullende producten, praktijkprofessie en behandelingen in je dagelijkse werkzaamheden zijn.

Meesterschap bestaat uit de combinatie van kennis, kunde en heel veel jaren training. Als je denkt alles te weten val je in routine. Door regelmatig bij te scholen, behoud je het besef dat je nooit uitgeleerd raakt. Leren beïnvloed het welzijn op veel positieve manieren, dat straal je uit en mensen die bij je komen voelen dat. Verbreed dus je horizon in één van de vele (gratis) workshops en of lezingen

De Massage-ComplementairVakbeurs helpt jou succesvoller te ondernemen, geven je meer vertrouwen in jezelf en je bedrijf, bieden jou inzicht en oefeningen hoe jij je kunt (blijven) ontwikkelen.

  • Verbreed je kunde, het geeft je meer competitief voordeel
  • Onderscheid je van anderen, je hebt meer te bieden!
  • Meer dan 35 lezingen/workshops per dag (ook gratis)

Schrijf je tijdig in op de onderdelen die je zeker niet wilt missen! Workshops/lezingen met te weinig animo kunnen komen te vervallen.

Een beurs vol inspiratie, concrete ideeën &nieuwe ontmoetingen!

Kom ruiken, zien, voelen en ervaren en blijf op de hoogte van ontwikkelingen en technieken als jij je beroepsuitoefening in de complementaire zorg wilt professionaliseren of uitbreiden. Een beurs waar je geïnspireerd raakt en met nieuwe ideeën naar huis gaat…

2 extra cadeaus 

  • Verbazingwekkende..! Verrassende..! Interactieve..! GRATIS Show. Misschien sta jij op 15 maart, na afloop van de beurs op het podium onder hypnose?
    Hilarisch en bijzonder om te zien met een serieuze ondertoon…. Achterliggende gedachte: de kracht van de geest en van de juiste focus.
  • Met een bandje dat je haalt bij de Soonerbalie, ben je de volgende dag zonder betaling weer welkom!

Beursthema ‘De stap naar regulier’

Leefstijlgeneeskunde als stap naar integratieve gezondheidszorg!

Er zijn allerlei mooie ontwikkelingen gaande en met vereende krachten gaan we vooruit in de verbetering van de gezondheidszorg in Nederland. De therapeut van de toekomst zal de mens interesseren in de zorg van zijn lichaam en advies geven over oorzaak en preventie! Door ‘anders te leren denken’ en het verkrijgen van ‘inzicht’, komen we uiteindelijk verder. En dat is de boodschap!

“Samenwerken in de zorg, hoe kan het beter?

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws