MECC MAASTRICHT IN 2025 LOCATIE VOOR WORLD CONFERENCE ON EXPLOSIVES AND BLASTING

door | 28 november 2019 | CLCVECTA NIEUWS

In september 2025 vindt in MECC Maastricht de 13e editie van de ‘’World Conference on Explosives and Blasting (EFEE)’’ plaats. Dit internationale driedaagse evenement wordt jaarlijks door meer dan 450 ingenieurs bezocht die gespecialiseerd zijn in explosieven.

EFEE World Conference
Sinds de lancering in 2000 is de EFEE World Conference voor ‘’Explosives and Blasting’’ uitgegroeid tot één van de belangrijkste internationale ontploffings-evenementen en trekt bezoekers vanuit meer dan 50 landen wereldwijd. Tijdens dit evenement worden er onder andere ervaringen uit de industrie met elkaar gedeeld, waaronder nieuwe ontwikkelingen en technieken en ervaringen die belangrijk zijn voor eindgebruikers van explosieven, fabrikanten, adviseurs en aannemers.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws