Meer dan zeventig bedrijven presenteren toptech op CES Unveiled Paris

door | 24 oktober 2017 | Beurzen, Evenementen

Uitverkocht evenement begint volgende week, met meer dan zeshonderd invloedrijke persoonlijkheden uit de sector

ARLINGTON – De Consumer Technology Association (CTA) heeft vandaag bekendgemaakt dat meer dan 70 exposanten hun nieuwste innovaties tentoonstellen op een uitverkocht CES Unveiled Paris, dat dit jaar voor de vijfde keer plaatsheeft. Op het evenement staan Internet of Things (IoT), connectiviteit en ‘smart cities’ centraal. Ruim zeshonderd bezoekers komen naar het event, dat 24 oktober van 14.00 tot 19.30 uur plaatsvindt in het Palais Brongniart in Parijs.

Regionale technologiebedrijven, media uit de toplaag, inkopers en invloedrijke spelers uit de branche komen samen op CES Unveiled Paris, waar ze een goed beeld krijgen van de actuele ontwikkelingen in de sector. De dag begint met een persconferentie van CES en een presentatie van markttrends door de CTA. De conferentie gaat verder met een expositie en netwerkreceptie. Speciaal geselecteerde exposerende bedrijven laten hun nieuwste technologie zien, van robotica en audio naar intelligente thuistoepassingen en virtual reality. Bekende exposanten zijn: Bewell Connect, Business France – La French Tech, Camtoy, Caveasy Sas, Deltadore, ENGIE, La Poste, Lorraine Mission Grand, Netgear, Otodo, Parkmatch, Parrot en Prizm.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws