Mega Trucks Festival 2017

door | 28 november 2017 | Beurzen

Alweer de vierde editie van het Mega Trucks Festival komt er aan. Op zaterdag 16 enzondag 17 december 2017, staan de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch weer in het teken van het grootste indoor truckfestival van de Benelux. Twee sfeervolle dagen, voor chauffeurs, hun gezin en een ieder die de transportsector een warm hart toedraagt. Indoor truckshow, demo’s, chauffeursmarkt en volop entertainment en kinderplezier. Ruim 33.000m2 vermaak, met voor elk wat wils.

Innovaties, Werk & Opleiding
De verschillende truckmerken tonen de laatste snufjes op het gebied van Euro 6 en (milieuvriendelijke) ontwikkelingen. Importeurs en dealers showen recente afleveringen en toekomstige mogelijkheden. Met de aantrekkende transportmarkt is er volop aandacht voor (uitzend)werk en opleiding. Nascholing en Code95, mogelijkheden waar je wellicht niet eerder aan hebt gedacht.

Entertainment
Op veler verzoek keert RadioNL terug op het podium en brengt diverse artiesten mee naar de Brabanthallen. Neem plaats op het grote terras, voor een hapje en een drankje, en geniet van de muziek. Vanaf het podium worden leuke prijsjes weggegeven. Kinderen kunnen zich vermaken bij de kids corner. Genieten van de draaimolen of uitleven op het springkussen, terwijl papa’s en mama’s, opa’s en oma’s, familie en vrienden kunnen bijkletsen. En ook dit jaar zal de indoor zandbak niet ontbreken.

Festijn met Bouwsteentjes
De Nederlandse LEGO® club Vereniging De Bouwsteen houdt voor het eerst in het weekend van 16 en17 december in de Brabanthallen te Den Bosch een “Festijn met Bouwsteentjes”. Op dit evenement kunnen bouwers, verzamelaars en liefhebbers van LEGO® hun hart ophalen. Het festijn is onderdeel van het Mega Trucks Festival. Met één kaartje heb je dus toegang tot deze twee evenementen.

Chauffeursmarkt
Nog op zoek naar dat ene schaalmodel? Of

nieuwe lampen op de vrachtwagen? Een trui, een jas, waterkoker, boek, of speelgoed voor de kinderen? Op de uitgebreide chauffeursmarkt vind je het allemaal. Ook zijn er verschillende interieur- en exterieur specialisten aanwezig. Zij informeren graag over de mogelijkheden voor in- en opbouw van de vrachtwagen. Uiteraard brengen zij verschillende trucks mee om hun kunsten te tonen.

Modelbouw
De radiografische modelbanen trekken altijd de aandacht van groot en klein. Specialisten in 1:14 en 1:16 tonen op de aangelegde banen hun rijkunsten. Maar ook de 1:4 modellen, behoorlijk aan de maat, kunnen het publiek verrassen. Aangevuld met diverse privéverzamelingen, in de schaal 1:87 tot 1:24. Ook dat is een bezoekje waard.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws