Mixtream Festival 2017

door | 15 augustus 2017 | Evenementen

headliners

Op zondag 27 augustus wordt Mixtream Festival 2017 gelanceerd, wederom in het Rosarium Park. Kenmerkend voor het festival is een breed programma aan diverse muziekgenres. De eerste twee headliners van het festivalprogramma zijn nu bekend. Sue The Night, huisband van De Wereld Draait Door, zal op het hoofdpodium optreden en hardcore-legende Mental Theo mag als afsluiter van de dance area een beroep doen op alle energie van het publiek daar.

Mental Theo?!

Na The Darkraver in 2014 en The Prophet in 2016 is het dit jaar Mental Theo die met het populaire gabber genre het dance-podium mag afsluiten. Mental Theo stond aan de wieg van hardcore in de jaren ’90 en werd daarvan al snel zo goed dat hij is uitgegroeid tot één van de bekendere namen. Onlangs onthulde hij al zijn wilde avonturen in een prachtig boek over zijn leven, ‘Wonderful Days’.

Sue The Night

Zangeres Sue The Night heeft met haar nieuwe album ‘Wanderland’ weer liefhebbende recensies binnengehaald en zet volgens muziekblad OOR de stap naar een groter publiek. Op Mixtream komt ze met een zeskoppige begeleidingsband  haar meeslepende dromerige muziek ten gehore brengen.

Mixtream-programma

Uit de Mixtream Band & DJ Contest kwamen vorige maand al vier acts. De rapper Bug, de rockband Shepherds Pie en de DJ’s ST∆Y TRƱE en DutchD. Samen met de headliners zijn ze de eerste zes namen van het Mixtream-programma. Binnenkort worden er meer bekendgemaakt.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws