MPI Academy organiseert training over compliance voor meetings & events binnen de gezondheidssector

door | 28 augustus 2018 | Nieuws

Gedragscode Geneesmiddelenreclame (CGR)

Nog altijd zijn congressen en events voor farma en medici de grootste groep in de MICE industrie. Daarom hebben velen van ons te maken met de Gedragscode Geneesmiddelenreclame (CGR). Toch kennen maar weinig professionals alle ins en outs en zijn de bijeenkomsten in de meeste gevallen nog niet volledig compliant. Meeting Professionals International (MPI), vakvereniging voor event professionals,  heeft in het verleden al 2 druk bezochte events over dit onderwerp georganiseerd. Nu worden deze opgevolgd met een volle trainingsdag met 3Sixty Healthcare Sector Consultants uit de UK die in de hele wereld een breed aanbod aan trainingsprogramma’s biedt.

Speciaal voor MPI Nederland heeft 3Sixty consultants een training ontwikkeld voor alle “bloedgroepen” die te maken hebben met de CGR. Of je nu organiseert als planner of faciliteert als locatie of toeleverancier, de training gaat gegarandeerd de diepte in op jouw specifieke rol binnen de organisatie van congressen en events. Het doel van deze training is om je de benodigde vaardigheden te leren. Vaardigheden die je helpen de juiste afwegingen te maken in de stappen van het planningsproces van jouw events. Uiteraard wanneer die events onder toetsing van het CGR staan.

De training vindt plaats op donderdag 27 september in het Mövenpick Hotel Amsterdam City Centre. Aanmelden kan via https://www.mpiweb.nl/evenement/compliance-for-healthcare-sector-meetings-events

MPI Academy

De MPI NL Academy richt zich op de ontwikkeling van professionals binnen de meeting & event branche. In aanvulling op de door MPI Nederland georganiseerde events, gebeurt dit door middel van trainingen waarbij echte verdiepingsslagen gemaakt kunnen worden. Op die manier levert MPI een directe bijdrage aan de professionalisering van professionals in elke fase van hun carrière. Of je nu net komt kijken of al flink wat jaren aan ervaring bij je draagt, de MPI Academy garandeert ‘a lifelong learning’.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws