Nationaal Congres Evenementen 2019 Deventer in teken van Groei!

door | 26 februari 2019 | Advertorials, Nieuws

Het programma is rond, de sprekers zijn bekend en het belooft een prachtig congres te worden. Op 14 maart aanstaande is het Nationaal Congres Evenementen in Deventer. Provincie Overijssel is mede-organisator van deze jubileumeditie. Het centrale thema is Groei!

Programma

12:00-13:00 uur    Inloop met lunch, Lebuinuskerk Deventer

13:00-14:15 uur    Plenair programma:

14:25-15:15 uur    Themasessies in het Stadhuis van Deventer

15:35-16:15 uur     Slotdebat met  de winnaars van de Lifetime Achievement Awards; Joop Mulder, Mario Kadiks en Hein te Riele

16:15-17:00 uur     Uitreiking Nationale Evenementenprijzen 2019

17:00-18:00 uur     Netwerkborrel

Keynote Robert Govers

Evenementen zijn in de afgelopen 30 jaar in vele opzichten belangrijker geworden voor gemeenten en provincies. Govers benadert de veelzijdigheid van het onderwerp vanuit zijn perspectief dat succesvolle en creatieve steden en regio’s evenementen omarmen en streven naar maximaal rendement. In zijn keynote gaat hij tevens in op de positieve en negatieve kanten van het enorme aanbod aan evenementen en festivals.

Themasessies

Na het centrale deel kunnen de deelnemers kiezen uit één van de vijf deelsessies.

  1. Groei kent vele vormen en zowel voor- als nadelen. Kiest u voor de sessie met gedeputeerde Eddy van Hijum en wethouder van Deventer Carlo Verhaar? Zij gaan graag met u in gesprek over evenementenbeleid. U kunt vooraf uw vraag mailen naar info@nationaalcongresevenementen.nl.

 

  1. Bent u benieuwd of door het toenemend aantal ‘buitenactiviteiten’ zoals concerten in parken of festivals, de reguliere aanbieders zoals theaters hun marktaandeel kunnen behouden? Is er invloed merkbaar op de groei aldaar? Mirjam Barendregt, directeur bestuurder van Orpheus in Apeldoorn en voormalig directeur  van het Grachtenfestival Amsterdam, kan deze trend analyseren en als geen ander de vergelijking maken tijdens de themasessie Groei in betekenis.

 

  1. Mario Kadiks, CEO van Golazo Sports Nederland, vertelt aan de hand van zijn eigen ruime ervaring over de groei van zijn bedrijven en de evenementen die zij hebben georganiseerd. Welke keuzes heeft hij wanneer gemaakt en hoe ziet hij groei in kwaliteit vs. groei in kwantiteit?

 

  1. Het vergroten van de doelgroep door inclusiviteit is een kans voor alle evenementen. Toenemende diversiteit en de participatiesamenleving bieden niet allen kansen voor meer bezoekers maar ook voor een kwaliteitsslag! Anniek Brummel vertelt hierover.

 

  1. Wanneer is een evenement uitgegroeid? Kun je als organisator het tij keren en wat is het juiste moment om de koers te wijzigen? Een van de bekendste Nederlandse evenementen die het roer om heeft gegooid omdat het succes afnam, is Serious Request. Zendermanager 3FM Sharid Alles-Uppelschoten neemt u mee in dit proces.

 

Slotdebat

Na afloop van de deelsessies gaan drie  van de vier Lifetime Achievement Award- winnaars met elkaar in gesprek over de thema’s. Zij kennen Nederland Evenementenland als geen ander. Onder leiding van dagvoorzitter Hadassah de Boer geven zij u hun visie op groei.

Nationale Evenementenprijzen

Net als voorgaande jaren reiken we tijdens dit congres ook de Nationale Evenementenprijzen uit. Welke stad wordt Evenementenstad van het Jaar 2019? Wat wordt het Beste Publieksevenement? Kijk hier voor de genomineerden.

Uiteraard sluiten we de dag af met een netwerkborrel!

Kaarten

Kaarten kosten € 249 excl. BTW. Kijk voor inschrijven en het volledige programma op www.nationaalcongresevenementen.nl

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws