NEDERLANDSE STARTUP UNITED FOOD CONCEPTS BREIDT UIT NAAR HONGARIJE

door | 6 november 2017 | Nieuws

Rotterdam – Op dinsdag 7 november lanceert de online aanbieder van chefs, foodtrucks en catering services genaamd United Food Concepts een nieuwe locatie in Hongarije. In de gerenoveerde centrale markthal van Boedapest opent het bedrijf een evenementenlocatie met een aangrenzend kantoor. Vanuit hier worden de Hongaarse websites doorontwikkeld en wordt de evenementenlocatie verhuurd voor feesten en partijen.

Aantrekkelijk vestigingsklimaat Hongarije

“De Hongaarse markt ligt wijd open en biedt veel kansen voor Nederlandse ondernemers”, concludeert Tim De Visser, oprichter van United Food Concepts. “Het viel mij op hoeveel Nederlandse multinationals hun Shared Service Centers in Hongarije hebben gevestigd. Ik ben dit toen wat verder gaan onderzoeken en ontdekte het hoge gastronomische niveau in het land. Dit heeft mij doen besluiten hier ook iets te beginnen”.

Openingsreceptie voor Hongaars netwerk

Hongaarse en Nederlandse partners zijn voor dinsdag uitgenodigd om de openingsreceptie bij te wonen. Tijdens de opening serveren twee Hongaarse chefs culinaire hapjes uit eigen keuken en worden gasten uitgenodigd om deel te nemen aan de wijnproeverij. De viceburgemeester van Budapest neemt het officiële gedeelte voor zijn rekening.

Internationale uitbreiding van United Food Concepts

In een paar jaar is United Food Concepts uitgegroeid tot online aanbieder in Vlaanderen, Nederland en Hongarije. Zowel in Hongarije als Nederland is nu een klein team werkzaam dat zorg draagt voor marketing, sales en technische ontwikkeling van het platform. Volgend jaar is United Food Concepts van plan om ook uit te breiden naar Wallonië, Brussel en Luxemburg.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws