NH HOTEL GROUP LANCEERT NIEUWE SERVICEDIENST CITY CONNECTION

door | 28 november 2019 | CLCVECTA NIEUWS

Onder het motto ‘Verblijf in één hotel, geniet van allemaal’, heeft NH Hotel Group de introductie van City Connection bekendgemaakt. Een selectie van services die gasten tot hun beschikking hebben in de hotels van de merken NH Hotels, NH Collection, nhow, Tivoli en Avani in de stad waar ze verblijven, ongeacht in welk van de hotels ze overnachten.

Publieke ruimtes

De services van City Connection zijn onder andere het gebruik van publieke ruimtes, zodat gasten kunnen uitrusten in de lobby’s en Welcome Corners van de hotelketen. Er is gratis wifi en bezoekers kunnen de Guest Relations Manager om lokale tips vragen (beschikbaar in hotels NH Collection en nhow), hun bagage in bewaring geven in het hotel dat hun het beste uitkomt en gebruikmaken van de Business Corner om hun zaken te regelen.

Paspoort

Gasten krijgen bij het inchecken een paspoort, waarin staat aangegeven welke hotels van de hotelketen deze services aanbieden, waar deze hotels zich bevinden en hoelang ze er gebruik van kunnen maken. Met dit initiatief is NH Hotel Group de eerste hotelketen die deze service aanbiedt. De gasten krijgen toegang tot 129 hotels in steden in Europa en Zuid- Amerika.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws