NIEUWE COLLECTIEVE GARANTIEREGELING VOOR INCENTIVEORGANISATOREN

door | 5 december 2019 | CLCVECTA NIEUWS

De invoering van de nieuwe Richtlijn Pakketreizen per 1 juli 2018 heeft voor veel evenementen- en incentiveorganisatoren flinke gevolgen gehad. Je opereert niet langer als bemiddelaar maar bent een touroperator met bijbehorende verplichtingen waaronder bescherming van je reizigers tegen insolventie en repatriëring. Tot voor kort bestonden daar 3 regelingen voor (SGRZ, GGTO en STO Garant). Sinds kort is er nog een 4e optie; VZR Garant. In deze factsheet lees je alles over VZR Garant, de werking, voordelen en het prijsmodel.

Meer weten over de Richtlijn Pakketreizen? Via de CLC-VECTA ledenportal vind je ons complete digitale kennisdossier, of neem contact op met Dineke Philipse.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws