Nieuwe evenementenlocatie Bosque in Eerbeek bijna open!

door | 8 april 2021 | Locaties, Nieuws

Het pand van voormalig restaurant en Partycentrum De Heideroos in Eerbeek -in het midden van de driehoek Apeldoorn, Arnhem en Zutphen- is een paar maanden geleden gekocht door Catering Groep Nederland. De feest- en ontmoetingslocatie wordt momenteel verbouwd tot Bosque, vier & ontmoet. Alle zalen worden gerenoveerd, er komen terrassen aan de voor- en achterkant en er komen openslaande deuren naar het terras en de tuin, zodat je straks vanuit de zaal zo de boomgaard in kan lopen. Bosque hoopt in mei haar deuren te openen.

“Bosque betekent letterlijk ‘bos’ in het Spaans en Portugees, en zegt natuurlijk alles over de plek waar het pand gevestigd is” aldus Ronald Burgers, eigenaar van Catering Groep Nederland en Bosque. “Bosque is een mooie en krachtige naam die past bij de omgeving. De Q in Bosque staat voor quality – kwaliteit. Het luxe gevoel dat je beleeft midden in de prachtige natuur, zonder dat het primitief is. De letter Q staat centraal in ons logo en komt terug in alle elementen van Bosque”.

Het pand van Bosque kent een lange geschiedenis als café en opende in 1920 als De Heideroos. De eerste negen jaar was er ook een champignonkwekerij gevestigd in het pand. Daarna werd de zaak overgenomen en veranderd in een café restaurant en een zaal voor verschillende soorten evenementen. In 2020 kwam het pand te koop en werd het toegevoegd aan het portfolio van Catering Groep Nederland.

De nieuwe evenementenlocatie van Catering Groep Nederland heeft drie ruime zalen voor onder andere vergaderingen, bruiloften, congressen, bedrijfsfeesten, jubilea en teamuitjes. “De grote zaal heeft al een ware metamorfose ondergaan: het verlaagde plafond is verwijderd, waardoor de oude balken zichtbaar zijn. De vloer is geschuurd en gelakt en alles is fris geverfd. De inrichting wordt rustig, strak en sfeervol. Maar passend bij het bos en het buitenleven. Het geheel krijgt een Scandinavische uitstraling”, vertelt Burgers. De andere twee zalen worden ook helemaal gerenoveerd en opgeknapt. En buiten, aan de achterzijde van het pand, komt een mooie boomgaard van maar liefst 500 m2 die met desgewenst met een stretchtent overdekt kan worden. Ook de twee terrassen zijn te overdekken met tenten, voor nog meer ruimte en comfort.

Lekker eten en drinken voor tijdens en na je bijeenkomst of evenement is natuurlijk tot in de kleinste details geregeld met een cateraar als eigenaar. Van uitgeserveerd diner, uitgebreide lunch, barbecueën vanaf de Green Egg tot festival catering tijdens een buitenfeest of bruiloft. Bosque staat overal voor open. Ook kunnen er allerlei sportieve activiteiten voor je geregeld worden in de bossen rondom de locatie, zoals bijvoorbeeld mountainbike clinic of een tochtje op een E-chopper door de omgeving. Meer informatie vind je op www.beleefbosque.nl.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws