Nieuwe look and feel voor station Galgenwaard

door | 17 oktober 2017 | Evenementenbureau, Nieuws

Al bijna veertien jaar is Maison van den Boer exclusief cateraar van Stadion Galgenwaard. Op wedstrijddagen zijn wij verantwoordelijk voor de verzorging van de innerlijke mens van Spelershome tot Skybox. Een variëteit aan dienstverlening. Buiten de wedstrijden om biedt het Stadion een onderkomen aan feesten, congressen en vergaderingen voor 2 tot 20.000 personen.

Stadion Galgenwaard is de thuishaven van FC Utrecht, gelegen aan de rand van de stad Utrecht. Het Stadion is zeer goed bereikbaar en biedt veel ruimte voor bezoekers.

Door een nieuwe impuls van stadioneigenaar Memid Galgenwaard zijn allereerst het trainingscomplex Zoudenbalch en de geluidsinstallatie in het Stadion rigoureus aangepakt. Vervolgens zijn de koppen bij elkaar gestoken door Memid Galgenwaard, Fc Utrecht en Maison van den Boer om te komen tot een geheel aangepast concept dat is uitgerold op de tweede en derde étage.

Hans Kuijten, welbekend van diverse interieur- en entertainmentprojecten, is benaderd om alle zalen op de tweede en derde etage een geheel nieuwe “look and feel” te geven.

Door vele bedrijven is tijdens de zomerstop hard gewerkt; bars zijn verplaatst, plafonds zijn vervangen, er is geschilderd en behangen en het meubilair is compleet vernieuwd. Een enorme klus, met een geweldig resultaat.

Op 12 oktober heeft de Grand Opening plaatsgevonden. Aan alle genodigden is de mogelijkheid geboden een kijkje te nemen in de vernieuwde ruimtes welke zowel op wedstrijddagen als voor evenementen, congressen en vergaderingen uiteenlopende mogelijkheden bieden. Leuk om achteraf dan ook veel enthousiaste reacties terug te horen en al direct boekingen te mogen noteren op zo’n avond. Daar doe je het voor!

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws