Nieuwe operationele directeur bij A-Booth “Manon van Gelder”

door | 11 september 2017 | Beurzen, Nieuws

Per 1 september 2017 is Manon van Gelder in dienst getreden bij A-Booth in Oostzaan en vormt tezamen met Peter Noordman en Jaap-Kees Snoeij de directie van A-Booth exhibition services.

De afgelopen 27 jaar was Manon werkzaam als Sr.a Events Manager in EMEA voor de aan de beurs genoteerde wereldleider binnen de life sciences, Thermo Fisher Scientific.

“Gezien het toenemend aantal klanten en de vraag naar meer ondersteuning zien wij erg uit naar de komst van Manon van Gelder zodat wij een verdere groei binnen A-Booth structureel in goede banen kunnen leiden ” aldus Peter Noordman en Jaap-Kees Snoeij, beide directeur bij A-Booth.

Manon heeft jarenlange ervaring met de events organisatie binnen een internationale werkomgeving en zal haar kennis en leidinggevende capaciteiten verder toepassen en uitbreiden om hiermee A-Booth onderscheidend te laten zijn binnen de events en congreswereld.

De missie van A-Booth is gericht op 4 kernwaarden: innovatie, kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. A-Booth levert standbouwproducten en diensten aan beursorganisatoren en individuele exposanten, en biedt totaal- oplossingen in systeem- en/of houtbouw tot stands van 150 m2. Op nationaal en internationaal niveau biedt A-Booth uitgekiende oplossingen en fungeert als totaalleverancier die elke beursorganisator ontzorgt.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws