NLGROEIT PARTNER BUSINESSBOOST LIVE

Amsterdam, 7 februari 2019 – Nlgroeit wordt partner van BusinessBoost Live, het grootste ondernemersevent van Nederland dat dit jaar op woensdag 20 maart 2019 plaatsvindt in Rotterdam Ahoy. De doelstelling van beide partijen sluit naadloos op elkaar aan: ondernemers helpen elkaar te laten groeien. Tevens maakt nlgroeit tijdens het event de Top 250 Groeibedrijven van 2019 bekend.

 

Het partnership tussen nlgroeit en BusinesssBoost Live komt voort uit de samenwerking van de afgelopen periode bij het samenstellen van een kwalitatief hoogstaand programma en het uitnodigen van ondernemers met een inspirerend verhaal. Zo maken onder meer Michiel Muller (CEO Picnic), Dirk de Bruijn (CEO Swapfiets) en Steven Schuurman (CEO Elastic) onderdeel uit van de avond.

 

Omdat BusinessBoost Live een event is van én door ondernemers, is Pieter Zwart (CEO Coolblue) de gastheer van de avond. Zwart is bekend met het event: vorig jaar stond hij zelf als spreker op het podium.

 

Tijdens het event maakt nlgroeit de Top 250 groeibedrijven van 2019 bekend. Deze lijst wordt samengesteld door nlgroeit in samenwerking met Rotterdam School of Management en het Erasmus Centre for Entrepreneurship. De nummer één ontvangt op het podium de ‘Gouden Groeier’ award. Takeaway.com, het bedrijf achter onder meer thuisbezorgd.nl, won deze award in 2018. 

 

BusinessBoost Live is een initiatief van Tribe Company. ING is hoofdsponsor van het event. Kaarten zijn beschikbaar via de website businessboostlive.nl.