Nog enkele plaatsen beschikbaar voor dé Eventmanagement opleiding

door | 14 november 2017 | Nieuws

Organiseert u evenementen? En denkt u wel eens, hoe kom ik nu tot een origineel concept? Is het nu wel echt nodig dat wij zoveel uitgeven aan techniek? Misschien is het nuttig om ook online deelnemers te integreren bij mijn evenement? Maar hoe pak ik dit soort zaken aan. Waar krijg ik een onderbouwd antwoord op mijn vragen gegeven door experts uit de Evenementenbranche?

Master in Event Management organiseert leergangen op HBO+ nivo die dieper ingaan op het organiseren van evenementen en antwoord geven op dit soort vragen. Door de principes van project management toe te passen leert u meer effectief en efficiënt een evenement te organiseren. Gerenommeerde vakdocenten geven u theoretische kaders, om daarna met u concreet aan de slag te gaan met een praktijkcase. Onderwerpen die onder meer aan bod komen zijn briefing, projectmanagement, storytelling, begroten, techniek en Live & online events. De leergang wordt afgesloten met een tentamen en een praktijkopdracht.

In januari 2018 start Master in Event Management opnieuw met een leergang Professional Event Management. Deze 4-daagse opleiding start op dinsdag 9 januari 2018 en heeft een doorlooptijd van 6 weken. Er zijn nog enkele plekken vrij, dus schrijf u snel in!

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws