Onbekende Prins zoekt een tweede Máxima

door | 20 december 2019 | Nieuws

Zoektocht naar nieuwe ‘sprookjesprinses’ in Kasteel de Haar
Vanaf Eerste Kerstdag opent Kasteel de Haar Utrecht voor het negende jaar de poorten voor het jaarlijkse familiefestijn ‘Sprookjes van De Haar’. In de kerstvakantie logeert dit jaar de wereldberoemde sprookjesfamilie van ‘Assepoester’ in het grootste kasteel van Nederland. Een onbekende, knappe Prins is zijn zoektocht gestart naar een ‘tweede’ Máxima. Deze geheime expeditie ging vandaag van start bij Paleis Noordeinde, de plek waar Koningin Máxima de harten van Nederland veroverde. Of het de Prins lukt zijn ‘sprookjesprinses’ te vinden, kunnen de bezoekers in de kerstvakantie zien en ontdekken tijdens een speurtocht door het kasteel en een aansluitende muzikale sprookjesshow in de naastgelegen kapel.

Een spannende speurtocht, een bezoek aan het kasteel én een wervelende live show: voor de negende editie van ‘Sprookjes van De Haar’ wordt het wereldberoemde sprookje van ‘Assepoester’ bewerkt tot een avontuur voor de hele familie.

De rollen in de sprookjesshow ‘Assepoester’ worden gespeeld door ervaren theatermakers en spelers waaronder Sander Volders, Rik van der Loos, Sara van der Wal en Martijn Ek.

Kaartverkoop gestart!
‘Sprookjes van De Haar’ speelt in de kerstvakantie van 25 december (1e Kerstdag) tot en met zondag 5 januari. De kaartverkoop is nu gestart via: www.kasteeldehaar.nl. Er is ook een beperkt aantal tickets verkrijgbaar voor de drie speciale sprookjesavonden op 27, 28 en 29 december.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws