Open dagen voor organisatoren grote en kleine evenementen in Friesland

door | 6 december 2017 | Nieuws

LEEUWARDEN – De activiteitenkalender voor 2018 in Friesland is boordevol. Want naast alle evenementen die jaarlijks al in Friesland worden georganiseerd, komen daar in 2018 nog eens honderden bij omdat Leeuwarden-Fryslân in 2018 de trotse Culturele Hoofdstad van Europa is.

Overvolle kalender

,,Met een paar ondernemers zaten we bij elkaar aan de koffie en spraken over de gevolgen van zo’n overvolle kalender”, zegt Arne Brouwers, directeur van Haaima Peugeot. ,,Realiseert iedereen zich wel wat dat betekent, wat er bij komt kijken om een evenement goed op poten te zetten.”

Strakke planning

,,En denken organisaties er wel over na om tijdig alle leveranciers die nodig zijn in te schakelen, vult Hylke Wiersma van Wiersma Tentenverhuur & Evenementenverhuur aan. ,,Want als het zo druk wordt, moeten we een strakke planning maken om aan de vraag te kunnen voldoen om materiaal te leveren.”

Open dagen op 11 en 14 december

Zoals het aan echte ondernemers wel toevertrouwd is, ontstond tijdens dat bakje koffie het plan om twee open dagen te organiseren. Belangstellenden kunnen op 11 en 14 december van 14.00 tot 20.00 uur op het grote terrein achter het bedrijf van Wiersma aan de Avondsterweg 10 in Leeuwarden terecht om zich te laten informeren over alles wat er bij de organisatie van een evenement komt kijken. ,,En het maakt niet uit of dat een specifieke LF-productie of een jaarlijks terugkerende activiteit”, aldus Wiersma.

Krachten bundelen

Auto HaaimaSijperda Verhuur Wiersma Tentenverhuur & PartyverhuurCatering en Partyservice Onder de LuifelMHB Event FacilitiesAll Above SecurityHaan ReclamewerkHessels ToiletwagenverhuurStrikwerda en Smit Promotions en NDC mediagroep bundelen de krachten om alle aspecten van de organisatie van een evenement te belichten. En dan gaat het om tentenverhuur, dranghekken, sanitaire voorzieningen, aggregaten, verwarming, licht en geluid, led-schermen, catering, beveiliging, marketing en communicatie, vervoer, buitenreclame en promotieartikelen en merchandise. ,,En we laten niet alleen zien wat we te bieden hebben, maar maken het met een hapje, drankje en muziek ook nog eens beregezellig”, aldus Haye Westendorp van Onder de Luifel.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws