OPSTART BEMATRIX NEDERLAND

door | 1 april 2019 | Beurzen

Na beMatrix UK, USA, Scandinavië & vrij recent Frankrijk, start de Belgische producent van modulaire standenbouwsystemen, beMatrix, nu ook een nieuwe dochteronderneming in Nederland. Service krijgt immers een steeds belangrijke rol in de steeds evoluerende event-en standenbouwsector. De nieuwe vestiging moet lokale & buitenlandse standbouwers ondersteunen met een uitgebreide lokale huurvoorraad kaders & LEDskin®.

Stefaan Decroos, CEO beMatrix: “Om de gestage groei van huuropdrachten in Nederland op te vangen, drong de opstart van een lokaal 24/7 service center zich op. Met onze lokale dochterondernemingen & bePartner netwerk, willen we het leven van de standenbouwer én exposant makkelijker maken, comfort bieden, dat is dé missie van beMatrix. Het bouwen van de standen blijft uiteraard in handen van onze klanten.”

Is jouw voorraad kaders tijdelijk uitgeput of zie je op tegen de hoge transportkosten om paletten met kaders te verschepen naar Amsterdam of een ander beurscomplex in Nederland? Dan kun je vanaf nu terecht bij beMatrix Nederland. Zij hebben alle standaard kaders & accessoires op stock en leveren je 24/7 met de nodige zorg en urgentie.

Medevennoot & lokaal contact Rawien Joeloemsing is enthousiast over deze nieuwe stap: “In onze stiel telt elk minuut, ik geloof dan ook dat het ontzorgen van de standenbouwers met een lokale benadering het verschil kan maken! Focus ligt in 1e instantie op verhuur van alle standaard beMatrix oplossingen, maar we staan ook paraat voor het proefbouwen van standen & opleidingen in onze showroom samen met het Nederlandse commerciële team.”

Contactgegevens beMatrix Nederland:
beMatrix Nederland
Canadaweg 9b
4661 PZ HALSTEREN
NEDERLAND
T. +31 085-1306722
rental.nl@beMatrix.com

Om de beste dienstverlening aan te bieden, bouwt beMatrix verder aan een wereldwijd bePartner netwerk uit dat een full-service support kan geven bij ontwerp, opbouw en afwerking van jouw stand. Deze partners werden zorgvuldig geselecteerd volgens belangrijke criteria, worden op regelmatige basis opgeleid in verschillende domeinen en worden ook jaarlijks aan een evaluatie onderworpen.

Dit ecosysteem werd mede mogelijk gemaakt door de innovatieve geest en ondernemingszin van beMatrix. Ervaringen en kennis worden op zodanige wijze gedeeld dat intercontinentaal samenwerken ook de sleutel tot jouw succes kan worden. beMatrix heeft immers wereldwijd een partner-netwerk, waardoor je de stand die je vandaag in Duitsland laat bouwen, morgen zonder zorgen door een andere bePartner in Amerika, Australië of Azië kan laten bouwen.

Het volledig overzicht van bePartners vind je terug op www.bematrix.com/nl/partners/.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws