Opvallen doe je met de Ledschermbus !!

door | 16 augustus 2019 | Nieuws

Mobiele ledschermen voor zakelijk en particulier verhuur

Mobiele ledschermen brengen jouw boodschap op unieke wijze over. Een oldtimer Volkswagenbusje uit ’76 of een Tuktuk Piaggio voorzien van heldere ledschermen zijn onze echte eyecatchers die de aandacht trekken van gasten, bezoekers en klanten.

Met een mobiel ledscherm kun je letterlijk en figuurlijk alle kanten op. Van openingen tot festivals en van live reportage tot productpromotie, de mogelijkheden van onze mobiele ledschermen zijn eindeloos.

Ledschermbus, tot in de puntjes…

De ledschermbus kan jouw boodschap rijdend onder de aandacht brengen maar kan uiteraard ook op één centrale plek staan. Vanzelfsprekend regelen wij regelen alle bijbehorende zaken waaronder het plaatsen en ophalen van het voertuig, het afspelen van de content op het scherm en bij rijdende promotie leveren wij ook de chauffeur. Zowel de Volswagenbus als de Tuktuk kunnen worden gepersonaliseerd met een eigen (bedrijfs)logo.

Modulaire ledschermen, licht, geluid en videoapparatuur

Naast bovenstaande blikvangers bieden wij ook mobiele ledschermen op trailers en modulaire ledschermen aan en hebben wij een uitgebreid assortiment van licht, geluid en videoapparatuur. Wat denk je van een opblaasbaar scherm dat te gebruiken is als (outdoor) bioscoop?  Wil je er popcorn of suikerspin bij? ook dat kan!

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws