PaasIJ proeven op het IJ

door | 11 april 2019 | Nieuws

Proef met pasen het lekkerste PaasIJ. Vaar mee op tweede paasdag en geniet van de speciaal biertjes van Brouwerij ’t IJ, lekkere hapjes van de gril en een ontspannen vaartocht over het Amsterdamse IJ.

Rederij het IJ organiseert op tweede paasdag een Bierproeverij van Brouwerij ‘t IJ, uiteraard op het Amsterdamse IJ. Dat kan niet missen. Terwijl je langs de IJ-oevers van Amsterdam en de forteilanden Vuurtoreneiland en Pampus vaart, krijg je 4 speciaal biertjes van Brouwerij ’t IJ inclusief het licht-kruidige PaasIJ biertje. Het persoonlijke verhaal achter elk biertje wordt verteld. Proef, leer en geniet van deze bijzondere bieren. En bij een heerlijk biertje past natuurlijk lekker eten. De BBQ-chef bereidt ondertussen op de gril verse hapjes van vis, vlees of groente. Geen traditionele paasbrunch op tweede paasdag, maar ontspannen borrelen op het water met lekker eten en drinken.

Op maandag 22 april vertrekt het schip om 14.00 uur vanaf de NDSM-werf in Amsterdam-Noord. Kaarten a €32,50 per persoon kunnen gekocht worden via www.rederijhetij.nl/pasen.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws