Patrick PickArt hypnoseshow-concepten

door | 14 januari 2020 | Nieuws

Wie is Patrick PickArt?

Deze in Brussel geboren hypnocoach, behoort tot de belangrijkste hypnotiseurs van Europa. Deze ingenieur van opleiding, heeft aan tal van televisie- en radioprogramma’s meegewerkt, in binnen- en buitenland alsook een aantal unieke hypnoseshow-concepten ontwikkeld voor theaters en bioscopen.

Hier een overzicht van de belangrijkste TV momenten: BZT Show (NPO3), De Gouden Kooi (Tien TV), Try Before You Die (BNN), Fobiac (Veronica), Man Bijt Hond (NCRV), Streetlab – Niet Te Geloven, Summertime (NPO3), The Bucket List (Veronica), Belgium’s Got Talent (VTM), …

Naast talrijke shows en mediaoptredens, geeft Patrick PickArt tal van demo’s en voordrachten aan universiteiten zoals die van Leuven , Gent , Antwerpen , Utrecht , Eindhoven , Leiden , Tilburg , Wageningen , Groningen , … om zo zijn kennis en visie te delen met de academische wereld.

Ook in bedrijfwereld en scholen, vindt hypnose meer en meer zijn toegang, dankzij Patrick PickArt’s inspirerende voordrachten, interactieve workshops en andere educatieve groepsactiviteiten. De focus ligt dan vooral op zelfontwikkeling zoals doelen bereiken, positief denken, zelfvertrouwen, … Dankzij zijn achtergrond als hypnotherapeut en NLP-Master, heeft hij intussen ook zijn eigen coachingsconcept ‘Growing Balloons – Creative Coaching for Creative People’. Ideaal voor creatieve teams en individuen die vooruit willen in hun leven. Voor individuele afspraken kan je ook in zijn coachingpraktijk in Merchtem bij Brussel terecht.

Als avantgardistisch hypnotiseur, ontwikkelt hij continu hypnosetechnieken alsook om hypnose toegankelijker te maken door bv. hypnose te gaan integreren in kunst (podiumkunsten, schilderkunst, fotografie, muziek, modewereld, …).

Sinds kort heeft hij een eigen HypnoMansion in de rand van Brussel (Merchtem) met een heus HypnoSeum waar je zijn collectie van meer dan 1250 hypnoseboeken alsook andere HypnoCuriosa kan bewonderen. Gezien een gezelschapsspel ontbrak in deze collectie, heeft hij besloten die dan maar zelf te ontwikkelen. ‘Hypnose, The Battle of the Minds’ is een fun, intellectueel en enig spel te wereld rond het thema hypnose.

 Wil je zelf eens een event organiseren rond hypnose: Één naam : Patrick Pickart

Meer informatie: Klik hier
Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws