PETER VAN DER VEER NIEUWE PRESIDENT EUROPEAN ARENAS ASSOCIATION (EAA)

door | 19 april 2018 | mis het niet

Peter van de Veer, directeur en mede-eigenaar van Rotterdam Ahoy, werd afgelopen week verkozen tot president van de European Arenas Association. Dat gebeurde tijdens de algemene vergadering van de vereniging, die in Lissabon werd gehouden. Van der Veer volgt Brian Kabatznick van AEG Europe op die na een driejarige termijn als president aftrad.

Peter van de Veer is al lid van de vereniging sinds 2006 en een actief bestuurslid sinds 2012. Van der Veer: “Onze wereld verandert in hoge snelheid. Dat vraagt om een nieuwe kijk van ons als evenementenlocaties. Ik ben ervan overtuigd dat een platform als de European Arenas Association noodzakelijk is voor het delen van ideeën, om zaken voor elkaar te krijgen en om proactief te zijn m.b.t. alle belangrijke en relevante zaken in het veld van live evenementen. Ik ben vereerd om te zijn gekozen als president van dit waardevolle platform.”

De European Arenas Association telt 35 arena’s in 22 Europese landen en heeft als doel zoveel mogelijk kennis en informatie onderling uit te wisselen en te leren van best practices binnen de sector. In 2017 trokken de arena’s in totaal meer dan 18.7 miljoen bezoekers, die samen 2.899 evenementen bezochten.

Bron: CongresWereld

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws