POSTILLION HOTELS VERRAST DENNIS WIERSMA (VVD) MET ZELFONTWORPEN ARTIFICIAL INTELLIGENCE SYSTEEM

door | 28 november 2019 | CLCVECTA NIEUWS

Op de Dag van de Ondernemer, jaarlijks op de derde vrijdag van november, zetten het Nederlandse publiek, politici en andere prominente ondernemers in het zonnetje. Voor de activiteiten rondom de Dag van de Ondernemer zette CLC-VECTA dit jaar, naast het live verrassen en bedanken van leden, in op een bedrijfsbezoek bij Postillion Hotels in het teken van innovatie en artificial intelligence. Dennis Wiersma, Tweede Kamerlid voor de VVD, maakte kennis met ‘Michiel’, het zelfontworpen artificial intelligence systeem voor reserveringen van hotelovernachtingen, vergaderingen en congressen.

‘Michiel’
Postillion Hotels is de eerste hotelketen ter wereld die reserveringen afhandelt met een artificial systeem. Michiel verwerkt 24/7 zowel eenvoudige als complexe aanvragen en reserveringen van gasten en opdrachtgevers snel en automatisch. Het leest traditionele communicatie zoals email, verwerkt dit tot een boeking en een offerte en communiceert zelfstandig en direct met de klant. Reserveringen worden daardoor aanzienlijk sneller afgehandeld. Erik-Jan Ginjaar, algemeen directeur van Postillion Hotels: ‘bij Postillion Hotels staat gastvrijheid voorop. Met de komst van Michiel kunnen onze medewerkers zich concentreren op gasten en opdrachtgevers in plaats van op administratieve handelingen.’

Bedrijfsbezoek Dennis Wiersma
Dennis Wiersma ziet het in zijn rol als Tweede Kamerlid als zijn missie om Nederland toekomstproof te maken. In de aanloop naar de Dag van de Ondernemer wilde hij daarom graag een organisatie bezoeken die artificial intelligence actief en succesvol inzet. Tijdens het bedrijfsbezoek maakte Dennis kennis met het ontstaan, de ontwikkeling en de resultaten van Michiel én uiteraard de gastvrijheid van Postillion Hotels.

Innovatie en verkenning nieuwe mogelijkheden
‘Michiel is een mooi voorbeeld van innovatie en verkenning van nieuwe mogelijkheden in onze creatieve en ondernemende branche. We zijn trots dat we dat met dit bedrijfsbezoek bij één van onze leden ons innovatievermogen kunnen laten zien’, aldus Riemer Rijpkema, directeur bij CLC-VECTA.

Over de Dag van de Ondernemer
De Dag van de Ondernemer is een initiatief van MKB-Nederland. Op deze dag worden ondernemers in het zonnetje gezet en bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws