Print je pannenkoek 3D foodprinter

door | 13 juni 2019 | Nieuws

Printjepannenkoek is een uniek foodconcept, dat gebruikt maakt van één van de eerste pannenkoekenprinters ter wereld. Een concept waarmee het mogelijk is om een eigen uiting in de vorm van een pannenkoek te printen. Printjepannenkoek is zowel zakelijk als particulier op locatie in te zetten en levert sowieso een hoop bekijks. Het printen van een pannenkoek is niet alleen bijzonder om te zien, het is nog lekker ook!

Pannenkoeken eten is een leuke oer-Hollandse traditie waar mensen vrolijk van worden. Met onze 3D foodprinters verrassen wij jong en oud met echt food entertainment met live cooking. Wat is er leuker dan je eigen afbeelding uit te kiezen en deze te laten printen?

Foto standje

Printjepannenkoek 3D foodprinter

Met onze foodprinter – een noviteit in Nederland – is het mogelijk om praktisch elke gewenste afbeelding in de vorm van een smaakvolle pannenkoek te printen. Onze expertise, in combinatie met gebruik van de beste ingrediënten, maakt dat je optimaal geniet van de door jou zelf ontworpen pannenkoek – een unieke eetbelevenis!

Printjepannenkoek voor zakelijk gebruik

Steeds meer bedrijven ontdekken de meerwaarde van Printjepannenkoek voor hun bedrijf. Het zakelijk inzetten van Printjepannenkoek versterkt de branding van het bedrijf. Wat dacht je bijvoorbeeld van een pannenkoek in de vorm van je bedrijfslogo, een pannenkoek met de contouren van je nieuwste product, of pannenkoekjes met de naam van jouw evenement erop?

Printjepannenkoek voor particulieren en scholen

Het concept van Printjepannenkoek is prima geschikt voor particuliere feesten zoals verjaardagen of familiefeesten, maar ook bijvoorbeeld als ondersteuning voor door scholen georganiseerde activiteiten. Onze printers hebben een grote aantrekkingskracht op kinderen. Kinderen printen bij Printjepannenkoek hun favoriete tekenfilmfiguren, popsterren, hun favoriete vlogger, hun eigen naam of favoriete voetballers. Er zijn heel veel mogelijkheden.

Hoe werkt onze pannenkoekenprinter?

In onze pannenkoekenkraam maken wij gebruik van de eerste generatie pannenkoekenprinters ter wereld. De door jou gewenste afbeelding wordt door onze medewerkers gedigitaliseerd en naar de foodprinter gestuurd. De printer maakt gebruik van een ‘arm’ met een dispenser die het beslag zo over een bakplaat verdeelt dat er van de gekozen afbeelding een heerlijke pannenkoek wordt gemaakt.

Wil je meer weten over Printjepannenkoek? Wij vertellen je graag meer over onze mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws