Professionele video livestream, voor elk evenement ( Live Media Facilities )

door | 3 december 2019 | Nieuws

Bent u op zoek naar een professionele partij voor het organiseren van een livestream voor uw congres, seminar, workshop of ander evenement? Live Media regelt alle techniek voor een complete live video productie.
Met een unieke en betaalbare multi camera opname en betrouwbare hosting van de internet streams. ​Video livestreaming vergroot het bereik van ieder event. ​Want ook iedereen die er niet bij kan zijn, kan het toch meebeleven. ​Overal ter wereld.

DE VOORDELEN VAN EEN LIVE VIDEO PRODUCTIE

Wanneer u kiest voor een video livestream van Live Media, geeft livestreaming voor uw evenement de volgende voordelen:

  • Een veel groter publiek bereiken
  • Meer sponsor exposure en daardoor grotere opbrengst
  • Relaties erbij betrekken die door de afstand niet aanwezig kunnen zijn
  • Een interessant programma stimuleert er een volgende keer zelf bij te willen zijn
  • Na afloop direct een integrale video opname (online) beschikbaar

Wij werken ruim 40 jaar in opdracht van TV-omroep, online video en overige media. Na de opkomst van internet is onze specialisatie ontstaan in het produceren van live video en internet streaming, voor evenementen en bedrijfspresentaties. Eventueel in combinatie met presentatiesystemen en beeldschermverhuur. Wilt u ook uw evenement een groter bereik geven en meer exposure? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag bij het succesvol streamen van uw event.

 Oderweg 1, 1043 AG Amsterdam, Nederland

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws